#viva voce vicu pikacu

Aku tengah nervous. Masih belum ada idea macam mana nak buat presentation. Aku search jugak soalan-soalan killer viva, kot la sangkut. Satu pun aku sangap nak jawab. Aku harap la penilai yang baca tu paham apa aku buat dan takde keraguan diatasnya dimana bilamana nanti masuk je bilik meeting terus cakap “lulus takde amendment”. WaKakakKkakakakakaakkaka

Harga T’neeq

Dengan rasminya harga T’neeq dah kembali jadi asal RM229. Tahniah pada siapa yang dah grab harga RM180 👏👏👏👏👏 Tak sabar nak tunggu T’neeq sampai kat tangan. #tneeq #rinetwork #rizalman

T’neeq By Rizalman

Wokeh, info ni semua aku cut and paste kat sini untuk rujukan aku hihi Revolusi baru anti-penuaan T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ). Formulasi suplemen ini

T’neeq

Okay secara rasminya produk keluaran Dato Rizalman oun dah berjaya dilancarkan jam 11 am tadi….. Aku tengok live tadi, aku memang suka la design botol pun dah nampak esklusif, memang lari benar dari produk suplement timbang kilo kat luar tu. T’neeq ni dalam bentuk tablet, kemam je kat mulut biar dia meresap. Yang bestnya selain

#rinetwork

Hi, lama sungguh la hai tak hapdet blog ni kan… Tetapi pasal teruja punya pasal, gigih aku bersihkan sawang- sawang kat blog ni guna daison punya vacuum.. Fooh ni aku nak story sikit pasal produk baru yang Dato Rizalman nak keluarkan. Aku teruja pasal 2 sebab je Founder dia Dato’ Rizalman. Kalau korang ikuti perkembangan

Cara Mendidik Anak Mengikut Personaliti

Perkongsian daripada Prof. Dr. Harliza Siraj di Sek. Ren. Al-Amin Cheras Selatan Alhamdullilah, pagi ni Allah kasi kesempatan untuk aku ke Seminar Parenting anjuran IKRAM. Banyak dah siri yang terlepas sebab clash dengan dunia laghro.. tapi pagi tadi memang rezeki. Jom kita kongsi apa yang Dr Har suggest. Ada 3 cara didik anak iaitu based

Hi Maharani, I’m return back to you

Salam & Hi! Selepas lebih setahun saya tidak mengamalkan Maharani. Konon merajuk sebab Maharani naik harga. Dari cuma RM60 (dealer price), naik sampai RM98! Masa tu dengan GST lagi, harga minyak barang semua tengah naik kaw2 punya.. Emosi la konon. Huhuhuhu, Sepanjang tempoh tu, saya cari supplement alternatif yang lain. Means, sama ada yang lebih

Resipi Sardin Masak Lemak Kari

Salam uols! Hari ni saya nak share resipi instant waktu tengahari tadi. Mulanya dah nak gerak dah ke opis, ding dong ding dong, tetiba teringat internet opis slow agak cipan jugak. So work from home je la. Lapa tak ingat. Dengan barang mentah belum beli, barang runcit pun halus-halus je tinggal. Ko cuma ada sardin