#ribae unboxing

Yeya yeya bedebuuuu!! Bila ninja van call kata barang dah sampai, tak sesaba aku nak balik rumah 🤤🤤 excited bhai!! So sampai rumah je tak menyempat-nyempat terus dengan rakusnya aku bukak plastik zalora. Sian zalora, semalam dah penuh warehouse dia dengan caci maki customer rizalman. Nasib rezeki aku dapat, kalau tak selamat duit aku ahaKs

#viva voce vicu pikacu

Aku tengah nervous. Masih belum ada idea macam mana nak buat presentation. Aku search jugak soalan-soalan killer viva, kot la sangkut. Satu pun aku sangap nak jawab. Aku harap la penilai yang baca tu paham apa aku buat dan takde keraguan diatasnya dimana bilamana nanti masuk je bilik meeting terus cakap “lulus takde amendment”. WaKakakKkakakakakaakkaka

Harga T’neeq

Dengan rasminya harga T’neeq dah kembali jadi asal RM229. Tahniah pada siapa yang dah grab harga RM180 👏👏👏👏👏 Tak sabar nak tunggu T’neeq sampai kat tangan. #tneeq #rinetwork #rizalman

T’neeq By Rizalman

Wokeh, info ni semua aku cut and paste kat sini untuk rujukan aku hihi Revolusi baru anti-penuaan T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ). Formulasi suplemen ini

T’neeq

Okay secara rasminya produk keluaran Dato Rizalman oun dah berjaya dilancarkan jam 11 am tadi….. Aku tengok live tadi, aku memang suka la design botol pun dah nampak esklusif, memang lari benar dari produk suplement timbang kilo kat luar tu. T’neeq ni dalam bentuk tablet, kemam je kat mulut biar dia meresap. Yang bestnya selain

#rinetwork

Hi, lama sungguh la hai tak hapdet blog ni kan… Tetapi pasal teruja punya pasal, gigih aku bersihkan sawang- sawang kat blog ni guna daison punya vacuum.. Fooh ni aku nak story sikit pasal produk baru yang Dato Rizalman nak keluarkan. Aku teruja pasal 2 sebab je Founder dia Dato’ Rizalman. Kalau korang ikuti perkembangan

Cara Mendidik Anak Mengikut Personaliti

Perkongsian daripada Prof. Dr. Harliza Siraj di Sek. Ren. Al-Amin Cheras Selatan Alhamdullilah, pagi ni Allah kasi kesempatan untuk aku ke Seminar Parenting anjuran IKRAM. Banyak dah siri yang terlepas sebab clash dengan dunia laghro.. tapi pagi tadi memang rezeki. Jom kita kongsi apa yang Dr Har suggest. Ada 3 cara didik anak iaitu based