Resipi Daging Goreng Kunyit PKP

Ni orang malas masak macam aku pun boleh buat, korang apatah lagi, nak nak yang ada pressure cooker, untuk aku sebarang jenis daging ni agak renyah la nak tunggu lembut, berejam rejam just nak pastikan gigi aku tak tertanggal bila kunyah daging 😬 Cara2xnya: Potong nipis nipis daging tu Terus masuk dalam kuali, biar dia

Resipi Sup Tulang Kelantan

Ntah kenapa sejak PKP, husband aku banyak pulak beli sup tulang. Dia suruh aku buat sup tulang macam kat kelantan. Rasa macam senang, macam main campak2x je, tapi kalau dah nama tak reti, mmg tak terbuat arr, nasib adut ada, so dia kasik cara nak buat sup tulang, mmg senang sangat pun. Depends pada berapa

#prolicious

Hokay, hari ni nak #share pasal #prolicious. Kalau korang ada masalah “membuang”, atau spent terlalu lama termenung dalam jamban, so wajiblah uols amik prolicious ni Memang lancar uols, dan yang penting perut tu macam rasa ringan dan suci gitewww. Dan kalau uols yang nak kulit cantik bagai tu, mmg la wajib jaga perut tu dulu,

Half Year of 2020

Never would us ever imagined that for the half year of 2020, the world is struck by #covid19. How’s powerful is the country is, how’s rich is the country is, it just collapsed within a few month. Almighty Allah. I’m so lucky to be born in Malaysia. Categorized as third world country. Yeah, small world

#ribae unboxing

Yeya yeya bedebuuuu!! Bila ninja van call kata barang dah sampai, tak sesaba aku nak balik rumah 🤤🤤 excited bhai!! So sampai rumah je tak menyempat-nyempat terus dengan rakusnya aku bukak plastik zalora. Sian zalora, semalam dah penuh warehouse dia dengan caci maki customer rizalman. Nasib rezeki aku dapat, kalau tak selamat duit aku ahaKs

#viva voce vicu pikacu

Aku tengah nervous. Masih belum ada idea macam mana nak buat presentation. Aku search jugak soalan-soalan killer viva, kot la sangkut. Satu pun aku sangap nak jawab. Aku harap la penilai yang baca tu paham apa aku buat dan takde keraguan diatasnya dimana bilamana nanti masuk je bilik meeting terus cakap “lulus takde amendment”. WaKakakKkakakakakaakkaka

T’neeq By Rizalman

Wokeh, info ni semua aku cut and paste kat sini untuk rujukan aku hihi Revolusi baru anti-penuaan T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ). Formulasi suplemen ini

T’neeq

Okay secara rasminya produk keluaran Dato Rizalman oun dah berjaya dilancarkan jam 11 am tadi….. Aku tengok live tadi, aku memang suka la design botol pun dah nampak esklusif, memang lari benar dari produk suplement timbang kilo kat luar tu. T’neeq ni dalam bentuk tablet, kemam je kat mulut biar dia meresap. Yang bestnya selain

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest