Terimbas

Just a quick note untuk diri sendiri melalui pengalaman mata kasar sepanjang bergelar anak dan ibu. Disaat keadaan ayah yang agak kritikal sekarang ni, nothing much that aku boleh buat melainkan berdoa agar diberi kesembuhan untuk ayah dan sempat untuk aku bawak ayah pergi umrah, dan dalam keterlewatan batas waktu, banyak memori antara aku dan

<div>Tiada Tajuk</div>

    Last update blog bulan 4, bagus- bagus, kasi duit free- free je kat godaddy. Rasa post kali ni, aku nak cerita more on my personal matters. Tahun ni agak mencabar bagi aku, aku hanya boleh plan, tapi Allah yang tentukan. Dengan lebih 6 bulan payment tak masuk, aku harapkan duit part-time berpremium beautiful

Kisah Wan Zul dan Kopi

  Wan Zul seorang yang sangat komited terhadap kerjayanya. Maklumlah, bekerja sebagai seorang programmer memang kadang kalanya memerlukan komitment yang sangat tinggi lebih-lebih lagi bila bermain dengan due date yang semakin hampir. Dia berjaga hampir setiap malam semata-mata untuk menyiapkan codingnya. Kopi segera 3+1 menjadi peneman malamnya untuk memastikan dia sentiasa berada dalam keadaan ‘jaga’.

Trip Japan–5 Tips Ringkas

  Hi! Lepas 2 minggu balik dari Jepun, entry pertama Travel ke Jepun ni merupakan  tips peribadi saya yang ingin saya kongsikan. My tips untuk mereka yang pertama kali ke Jepun dan tidak mahir membaca map macam saya. 1. Beli JRPASS, berbaloi-baloi. Bayangkan kalau tak beli JRPASS, tambang keretapi dari airport ke Ube sahaja dah

Harga Premium Beautiful 2015

Assalam readers! Susah la kalau nak cerita bab harga premium beautiful sebab dia ada banyak saiz, normally kalau client tanya saya berapa harga PB, saya akan tanya balik saiz dia, then dia reply contoh saiz kecik, but kena ingat ye, the term “saiz kecik” tak sama dengan term PB..hihihi, saya pernah ada client kata dia

Simple macaron cabonara?

Salam semua mommies yg hebaK! Hari ni aku share masakan dikala ko tengah lapa giler tapi malas nak keluar rumah dan tekak dah loya makan meggi. First, korang kena ada cheese. Ala, cheese biasa yang tepek kat roti tu, bawang putih, cili api and baby macaron. So, method dia mudah sahaja! Rebus baby macaron dalam