Resepi Archive

Resipi Sup Tulang Kelantan

Ntah kenapa sejak PKP, husband aku banyak pulak beli sup tulang. Dia suruh aku buat sup tulang macam kat kelantan. Rasa macam senang, macam main campak2x je, tapi kalau dah nama tak reti, mmg tak terbuat arr, nasib adut ada, so dia kasik cara nak buat sup tulang, mmg senang sangat pun. Depends pada berapa

Terung goreng cili api

Hari ni jom aku share masak terung goreng. Aku tak minat terung sebenarnya, tapi bila aku try lauk terung ni kat kedai, eh boleh try ni masak kat rumah, kena kat tekak gedik aku ni. So aku tengok ingredients lauk terung dan mula try cuba masak kat romah. Mula-mula goreng ikan bilis sampai rangup, angkat

Resepi untuk orang yang paling malas nak masak

Panjangnya tajuk blog kali ni, hari ni nak share resipi paling simple, senang dan yang paling malas untuk masak. Resipi ni dapat kat adik, sebab sedap, simple dan memang sesuai untuk saya yang simple ni. Ni kita panggil resepi spageti masak duh, hihihi Senang je, rebus spageti sampai lembut, sambil-sambil tunggu tu, boleh kopek 2-3

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest