PWTC Archive

Pesta Buku Antarabangsa 2014

Dah lama berlalu, tapi baru sekarang rasa nak ulas. Berlangsung tempat seperti biasa at pwtc. Kali kedua pergi pwtc baru berjaya dapat parking, itupun dengan berat hati parking di hotel, kali pertama pergi, lagi tak boleh langsung masuk jalan menghala pwtc. Dasat tak dasat la kan, so better naik putra lrt lagi mudah. Masuk pwtc

PWTC Book Fair 2011

:: went to book fair with ellY..waa..gila rambang mata gua..kalau suruh camping kat situ, aku sanggup..kenyang tengok tajuk buku je. :: antara buku yang aku borong 1. A doctor in the House – the memoirs of tun dr mahathir mohammad (kalu beli kat pintu masuk RM90, jalan skit kat dalam ,Cresent, dapat RM80, jimat RM10

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest