premium beautiful Archive

Premium Beautiful dan Gastrik

kepada sesiapa yang mengalami sakit gastrik yang kronik, sakit perut yang berpanjangan, sakit usus, kitaran haid yang tidak teratur, sakit ketika datang haid a.k.a senggugut,  jangan malu, jangan segan, call or sms ke 0192223454 for free consultation ataupun email sebarang pertanyaan ke nurhanna.aziz@gmail.com

:: saturday activities

today is saturday, eh of course la, nama tajuk entry kali ni. actually i woke up really late, around 10.30 am, bila dah woke up late tu, teramatlah dizzinya kepala hotak ini, maybe i’ve been too long on the bed. kalu sambung lagi tido, mau mimpi dean lagi (tobat). i really really hate my room.

Pakej Pelangsingan Badan with the award winning Premium Beautiful Corset!

  BEAUTIFUL WITH PREMIUM BEAUTIFUL PENCETUS REVOLUSI PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN KONTUR BADAN BERTEKNOLOGI TINGGI FIR DI MALAYSIA UNTUK KECANTIKAN, KESIHATAN DAN KEYAKINAN Sesuai dipakai sepanjang hari kerana kehalusan kelembutan dan keselesaan kepada kulit. • PEMBENTUKAN KONTUR BADAN • MEMBENTUK BADAN SECARA FIZIKAL • MEMBENTUK DAYA KETAHANAN, MEMULIH & MERAWAT KESIHATAN DLM BENTUK RAWATAN ALTERNATIF (TERAPI

::How to calculate the right size of Premium Beautiful

For today class, I’ll gonna teach you on how to calculate the right size of premium beautiful. Let say you have measure like this:       1                Breast /Buah dada                          : 95 cm       2                Under Breast / Bawah dada         : 87 cm       3                Waist / Pinggang (hahah)           : 85 cm       4               Hips/ Punggung : 100 cm  

Pengalaman guna Premium Beautiful

hari pertama guna premium beautiful, terasa bila pakai girdle dier, kemas, rasa tulang belakang disupport..   kemdian bila pakai bengkung, terasa perut yang byk lemak nih terasa panassss je, macam dibubuh minyak panas..   mula2 bila nak pakai premium beautiful, terpikir macam mana nak buang air kecil / besar?.. tapi masa first day..in fact seminggu