premium beautiful Archive

Anda ada kanser serviks sekiranya…..

Keputihan dan timbul bau, cairan warna coklat atau pink, ada darah kitaran haid tak normal, lebih banyak, lebih lama pendarahan lepas menopause rasa sakit ketika bersetubuh dan berlaku pendarahan next, rasa sakit pada tulang pinggul dan tulang belakang ada pendarahan mirip dengan air cucian daging, bau hamis aktiviti buang air besar dan air kecil terganggu.

New product: short bra!!!!!

Wowwww, terujanya bila hari anugerah tu, ada anouncement product baru, adik pada long bra, iaitu short bra, So, lepas nih, mmg dah absolutely siapa2x yg belum pakai pb tu, dah boleh buang korang punya bra yang lama, sebab short bra nih mmg bentuk bra dan yang pastinya memberi byk kelebihan pada si pemakai. Ciri- ciri

Congratulations to aLL!

semoga penganugerahan ini membuatkan semangat kita lebih berapi- api memburu impian!!! capai impian kita thru this ultimate biz! it’s proven and you see it now! congrats dear! ready to roll? next year me will be on the stage along with K Zaida and others great CDM!

Migrain dan premium beautiful

Simptom migrain selalunya terjadi sama ada pada sebelah kepala atau boleh terjadi pada kedua-dua belah kepala. Beza tau antara beza migrain dan sakit kepala, antara simptom termasuk sensitif kepada cahaya, muntah-muntah, nausea dan juga sensitif kepada bunyian. Biasanya, orang yang ada migrain akan mengambil inisiatif untuk berehat dalam bilik yang gelap dan disuasana yang sunyi,

Nurich Lactolite, Pemangkin untuk kurus

Orang perempuan dah berdiet, dah bersenam tapi tetap berat badan tak boleh nak turun cepat, kenapa ya? Aku sering dihujani dengan soalan ini, Jawapannya senang je. Sebab tiada pemangkin Apa pemangkin untuk mempercepatkan proses tu? Haaaa,dengan Nurich-Lactolite-lah, korang semua mampu mencapai impian untuk bergaya langsing dan menawan (complete dengan set premium beautiful lar) Adakah korang

Yes, rebet premium beautiful kembali lagi!!!

Ya!!, berita baik untuk anda!! Rebet sebanyak RM150 bagi setiap pembelian satu set premium beautiful kembali lagi!!! Nak raya ni, baik ambil peluang keemasan untuk bergaya sakan dengan bentuk badan yang baru lagi mengancam!!! jangan segan-segan untuk buat appointment dengan saya @0192223454 stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat! siti nurhaliza dah lama pakai, anda

Premium beautiful, tudung labuh

Hari ni nak bukak topik pasal premium beautiful dan tudung labuh. Apa kaitan ya? Rata-rata yang aku jumpa ketika waktu sharing selalu memberikan alasan yang macam ni: la, buat apa nak pakai, aku kan dah kurus eh, buat apa nak tayang badan kat orang? aku pakai tudung, ko tengokla tudung aku ni, sampai ke mana