premium beautiful Archive

Kenapa anda MESTI memiliki Premium Beautiful

3 kebaikan PENUH bila uols start pakai Premium Beautiful Kebaikan PERTAMA: Secara fizikalnya, bentuk badan akan terbentuk SERTA-MERTA dan KEMAS. Kebaikan KEDUA: Berlaku proses 3P (pemulihan, perawatan atau pengekalan berperingkat dalaman badan) iaitu TOTAL HEALTH daripada rekacipta fabrik, fiber FIR dan chitosan. Proses ini berlaku dalam jangka masa pendek atau panjang bergantung kepada tahap kesihatan

Kenapa wanita tidak subur?

Faktor tak subur boleh terjadi antara lelaki and pompuan Faktor lelaki : Saluran sperma tersumbat Sperma yang kurang berkualiti Alergi sperma Faktor wanita :   Masalah ovuLasi Kualiti telur ovari Tiub fallopio tersumbat Secara amnya, if u amalkan diet yg x sihat macam: Lemak tepu – boleh kurangkan aliran darah ke organ pembiakan yg boleh

Premium beautiful, FIR, detoksifikasi

Assalam, kali ni nak share dengan uols, especially mereka yang baru je nak pakai premium beautiful. TAHNIAH! Sebab memilih untuk SIHAT, CANTIK dan BERGAYA dengan produk superbrand premium beautiful.   Biasanya, bila uols difittingkan oleh agent premium beautiful yang bertauliah, agent tu mesti ingatkan uols tentang proses detoksifikasi. Means, akan ada proses healing crisis yang

Awas! Tanda-tanda awal kanser

Kanser pangkal rahim – sebarang lelehan atau pendarahan yang luarbiasa, sakit lepas bersenggama dan turun berat badan Kanser payudara-bengkak atau gumpalan di buah dada, keluar cairan berdarah dari puting, pembesaran kelenjar di ketiak, kedutan pada kulit di buah dada. Kanser usus besar- perubahan tabiat membuang air, hilang berat badan, sakit dalam perut dan usus, berlaku

Me being featured in The Star!

  Special dedicated to my premium beautiful business sebab kalau tak buat bisnes nih, tak bolehlah aku nak upfront beli apple mac, bayar fee and buat development. You rock la PB, Special thanks to kolej universiti islam antarabangsa selangor for giving me this opportunity and to my team mates, azyan masiron and elly erlida ruslan

Premium beautiful: Cara mudah penjagaannya

First thing first, uols mesti kena tau pantang larang dalam pemakaian premium beautiful. Rule#1: Make sure uols pakai premium beautiful dalam keadaan yang paling selesa dan sedap. Kalau uols pakai premium beautiful rasa senak means your current premium beautiful tu tak sesuai. Kalau masih dalam tempoh percubaan, boleh hubungi agen anda untuk dapatkan saiz yang