premium beautiful Archive

Harga Premium Beautiful 2015

Assalam readers! Susah la kalau nak cerita bab harga premium beautiful sebab dia ada banyak saiz, normally kalau client tanya saya berapa harga PB, saya akan tanya balik saiz dia, then dia reply contoh saiz kecik, but kena ingat ye, the term “saiz kecik” tak sama dengan term PB..hihihi, saya pernah ada client kata dia

44 hari berpantang yang menggembirakan

Assalam! Hari ini lebih kurang 3 minggu dah saya dalam tempoh berpantang. Kelahiran kali ini agak adventure compared yang dulu-dulu. Sebab ini kali pertama saya bersalin di hospital keraajaan di selangor. Previous two, saya bersalin di johor, servis memang tip top sebab pengaruh mak kot kat hospital tu. Hihihihi, but this time around, memang real

Awek, Putih dan Hitam

Haiyah! Saya sudah pening nak fahamkan menatang mahalanobis, baik saya taip entry pasal putih dulu.. Saya suka warna putih, dulu masa sekolah, tak suka, sebab cepat nampak kotor, tapi lama-lama macam best je pakai kaler putih especially kalau ada t shirt nike ke, puma ke, adidas ke yang kaler putih, macam gatal tangan je nak

Adakah anda termasuk dalam statistik ini?

  Fakta bukan Auta (sumber: bharian) 2008: 31,998 rakyat Malaysia menghidap KANSER 2010: 34,386 meningkat sebanyak 2388 kes sepanjang tempoh 2 tahun 2015: 40,939 jangkaan orang yang akan menghidap kanser. Lebih 3700 wanita disahkan menghidap kanser payudara. Masyarakat Cina menduduki tangga teratas diikuti Melayu dan India. 1/20 wanita BERISIKO mengalami kanser payudara seumur hidup mereka.

Talking about premium beautiful

Post kali ni more about the fabric used in premium beautiful (pb). Kenapa pemakaian premium beautiful sangat selesa, malah makin lama pakai, makin sedap, bagi yang tak biasa dan tak pernah pakai corset istilah susah nak pakai memang common TAPI, percayalah, bila dah maintain WITHOUT fail at less a week, gerenti, i tell you, bila

Premium beautiful life savier?

Hi readers, Semalam dikejutkan dengan message whatspps dari my bizpartner pasal kejadian pecah rumah betul- betul dekat area kawasan rumah beliau, perompak muda melayu seramai 6 orang, dengan selamba kebadak masuk rumah anak dares jam 10 pagi! Haish, sungguh berani dan sungguh nekad, modus operandi, serbu ramai-ramai! Maybe niat asal bukan nak merogol, tapi maybe

Tips orang yang ada gastrik masa puasa

Hi readers, Sementara tengah tunggu my installation complete, teringin nak share dengan uols pasal artikel dalam mingguan malaysia(sisipan kesihatan yang bertarikh 22 Julai 2012) yang baru saya selongkar dalam library rumah parents saya pasal gastrik. Walaupun tinggal hujung-hujung ramadan, tapi takpelah, at least kalau berkesempatan untuk bertemu ramadan akan datang, maybe kita boleh apply. Dalam

Konsisten dan persistence dengan premium beautiful

Helo readers! Hari ni just nak share some info about premium beautiful, apa yang FIR yang terdapat dalam premium beautiful boleh membantu meningkatkan kualiti kesihatan kita. For today post, nak share one of three functions of FIR which reside dalam premium beautiful Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid ke darah beralkali lemah Pemejalan