phd Archive

Entering new semester

  Agak cuak, memang cuak, tapi it is very a good start for a new semester. On Monday, aku akan attend workshop on AI. Bagi yang takde basic macam aku, aku rasa macam cumpulsory je. Tak nak dah baca paper tapi duk main buat assumption sendiri. Memang boleh baca raw material, but some how kena

My way of doing Literature Review

Just nak kongsi cara saya buat literature review. Kebanyakkan cara atau kaedah banyak yang saya dapat masa hadiri workshop literature review yang dibuat oleh Assoc Prof Dr. Mohd Syazwan bin Abdullah dan jugak dari Dr Othman Talib (drotspss.blogspot.com) memang sangat-sangatlah berbaloi untuk saya yang blur langsung pasal nak buat literature review. All this while, saya