Maharani Archive

Hi Maharani, I’m return back to you

Salam & Hi! Selepas lebih setahun saya tidak mengamalkan Maharani. Konon merajuk sebab Maharani naik harga. Dari cuma RM60 (dealer price), naik sampai RM98! Masa tu dengan GST lagi, harga minyak barang semua tengah naik kaw2 punya.. Emosi la konon. Huhuhuhu, Sepanjang tempoh tu, saya cari supplement alternatif yang lain. Means, sama ada yang lebih

44 hari berpantang yang menggembirakan

Assalam! Hari ini lebih kurang 3 minggu dah saya dalam tempoh berpantang. Kelahiran kali ini agak adventure compared yang dulu-dulu. Sebab ini kali pertama saya bersalin di hospital keraajaan di selangor. Previous two, saya bersalin di johor, servis memang tip top sebab pengaruh mak kot kat hospital tu. Hihihihi, but this time around, memang real

Awek, Putih dan Hitam

Haiyah! Saya sudah pening nak fahamkan menatang mahalanobis, baik saya taip entry pasal putih dulu.. Saya suka warna putih, dulu masa sekolah, tak suka, sebab cepat nampak kotor, tapi lama-lama macam best je pakai kaler putih especially kalau ada t shirt nike ke, puma ke, adidas ke yang kaler putih, macam gatal tangan je nak

Cara pemakanan Maharani untuk ibu yang sedang menyusukan bayi

Assalam! Sering jugak saya dapat sms yang bertanya tentang maharani,kebanyakkan yang bertanya adalah dari golongon ibu-ibu yang sedang menyusukan baby. Yalah, takut kalau- kalau ada effect kat baby. Actually, berdasarkan pada yang pakar, selepas bersalin je boleh terus ambil maharani untuk membantu menguatkan tubuh dan mengekalkan kesihatan badan. Cara pengambilannya mudah je, a,bil maharani lepas

Apa yang hebat tentang Maharani

Kalau anda mengalami salah satu daripada masalah berikut: Masalah sengugut? keputihan? faraj berbau? Muka selalu pucat dan lesi? Masalah buasir? (terutama selepas melahirkan) Urat timbul? Payudara kendur? Ada masalah bau mulut? Sakit pinggang, sendi dan lutut? CONFIRM memang dah taraf WAJIB ambil MAHARANI. Ambil 25 biji (biji dia kecik-kecik je) sehari dan memang kalau konsisten

Berpantang cara mudah dan berkesan

Jika dulu, berpantang adalah satu fasa yang bagi aku sungguh ‘menyeksakan’, dengan nak minum air rebus periuk, which is sangat bagus, tapi dia tak berapa suit dengan aku sebab aku n baby cirit, jamu pun bagus cuma sebab aku breastfeed baby aku, panas kat baby pulaks,kemudian nak jaga badan punya pasal, berbengkung dari guna tali

Maharani dapat mengatasi masalah keputihan

Apa  itu keputihan? – pengeluaran lendir dari faraj Penyebab keputihan? – kuman ( E-coli), kuman trichomonas (boleh sebabkan gatal2 dan bau busuk, warna hijau), kulat dan virus Bahaya keputihan? – boleh mandul, sakit bila datang haid, pendarahan yang banyak lepas having sex. More info at  http://hamidarshat.com/masalah-keputihan-informasi-184.html Salah satu cara untuk merawat keputihan adalah dengan mengamalkan