Entering new semester

  Agak cuak, memang cuak, tapi it is very a good start for a new semester. On Monday, aku akan attend workshop on AI. Bagi yang takde basic macam aku, aku rasa macam cumpulsory je. Tak nak dah baca paper tapi duk main buat assumption sendiri. Memang boleh baca raw material, but some how kena

BioSeleza– no more kebocoran itu

  Hai, kali ni nak share pasal demo yang dijalankan oleh ahli group OMG tentang BioSeleza. ha, uols nampak tak tu? Heavy macam mana pun, permukaan BioSeleza memang kering, so sangat- sangat selesa dan uols akan kekal kering walaupun heavy duty. BioSeleza mampu menampung 150ml cecair. itu dah kira heavy period, sebab kalau normal dia

Review BioSeleza PantyLiner

Yes, another new product from hai-o, feminine pad. I thought macam pad biasa-biasa je kat market, but knowing hai-o, takkanlah dia nak produce rubbish pulak kan? Yap, serious, bioseleza tak bluffing, aku dah compare tahap kebocoran bioseleza dengan pad terdahulu, serious, TAK BOCO, insyallah, masyallah, rupanya pad ni boleh tampung cecair sampai 150ml, jangan ko

#MengenangMH17

Maafkan aku Maafkan aku kerana berperasaan begini Maafkan aku kerana tidak seharusnya aku berasa cemburu denganmu Cemburu dengan pengakhiran manismu Senegara menangisi pemergianmu Senegara mengirimkan doa dan alfatihah untukmu Senegara memberikan penghormatan kepadamu Dari Agong hingga ke rakyat biasa.. Aku? Patutkah aku untuk tidak merasa cemburu? Disaat ribuan manusia memyempurnakan solat terhadapmu Sedang aku masih

Terung goreng cili api

Hari ni jom aku share masak terung goreng. Aku tak minat terung sebenarnya, tapi bila aku try lauk terung ni kat kedai, eh boleh try ni masak kat rumah, kena kat tekak gedik aku ni. So aku tengok ingredients lauk terung dan mula try cuba masak kat romah. Mula-mula goreng ikan bilis sampai rangup, angkat

Lactolite – suit me well

Diam tak diam dah setahun aku consume lactolite every morning before breakfast, malam pulak dengan bbplus collagen. And till now, aku memang puas hati dengan performance lactolite, memang boleh merungkai masalah sembelit dengan jayanya! Yang paling best perut lepas tu rasa kosong dan badan pun ringan. Mak- mak yang preggy pun blh consume lactolite, no

Yezzza, sePantaZ namanya

Haloh, selamat hari raya! Berzaman tak hapdet blog tiba-tiba rasa excited nak share pasal PantaZ. Mender tu? PantaZ ni supplement utk budak-budak kecik. Almaklum sekarang ni environment tak menentu. Kalau dulu kita berendam dengan pasir tak jadi apa, tapi ni kena pasir sebutir pun boleh jadi kurap satu badan, punya la virus sekarang yang makin

Cadburry~ Selamatkah Malaysia?

Aku kata wat the fish! Hmm, bila mula-mula keluar kenyataan KKM kat fb, aku ingatkan rumors, so tak amik port, but bila dah galak sangat, aku terpanggil nak mintak penjelasan dari org yang kerja kat company tu. Then aku dapat reply in which ada betulnya but ntahlah, aku rasa macam bersifat defensive. At least kalau