lepas raya punyer pos

270105 lama tak cek email..aku nak nengok emel elektra yg aku delete..a’a la mior..aku delete..hadeih..melepas peluang aku nak nengok citer jenifer garner yg macam ala2 aku tu..(:kah:kah:kah) punggungku masih terasa keenakan duduk kat kerusi empuk MPV BARU cik azmi kita.. (:keh:keh:keh) ..ThaNks la korang sume (kena state kat sinih nih) ,MIOR,AZMI,MEKDA ..wat farewell (:betul ke

maksimOs

190105. Report Summary Last week activies –> esk mlm dah nak balik kluang.apok tumbang sekor lembu.so kenala balik nolong.hope this year boleh kasik ong sama kitorang.angah pun pregnant.aku pun dah lepas dah bebaN,so tahun ni shoot the moon,hopefully kena sharp kat bulan. –>mula2 kena kasik terima kasih kat mak apok aku kos give moral support.

kisah saya

hai kawan2, hari ini saya akan bercerita ttg diri saya, bukan nak glamor ke aper ker, tapi rasa terpanggil untuk menceritakan dengan lebih mendalam ttg diri saya, dimana saya berasal, kat mana saya tinggal, pendek kata macam reporter tulis citer pasal artis la kan, kalau boleh sampai ke seLua* *aLaM pun nak tahu. (mintak maap

chaYOOk !

Scene 10 pm on 10-01-05 S: hello sayang, kat mana nieee?..kenapa tak call ma? S: tengah buat testing?, model keta aper? S: ooo (sambil belek majalah “pengantin”), pa, ma tgh baca majalah Pengantin S: hihihihihhihi,kalau kita wat kat hotel mahal tak pa? :: sigh :: Scene 710am on 11-01-05 S: ei, lambat ek hari ni

new week :sigh:

10 01 05 dah 3 hari ayah aku pencen…heheheheh..dan starting from today, aku dah ada job baru, hopefully it’s return..n for this year, mmg aku nak utilies betul2 apa yg aku ada skrang..for last year aku rasa it’s failure to me..but not this year..no more ‘stupid’ mistake..hmm..skrang dah based kat opis,so mmg boring since no

eH yeKer?

060105 1150am Dgn rasminya aku ada blog.. hahahahhaha..aku ada BLOG? mender tu BLOG?..FROG? DOG? LOG? tiMe nak makAn nih paling Den lOmah..geng taRak maa…aku nak tulis menatang hapa a kat siNi?..takpe..peLan2 naiP..