T’neeq Archive

T’neeq By Rizalman

Wokeh, info ni semua aku cut and paste kat sini untuk rujukan aku hihi Revolusi baru anti-penuaan T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ). Formulasi suplemen ini

#rinetwork

Hi, lama sungguh la hai tak hapdet blog ni kan… Tetapi pasal teruja punya pasal, gigih aku bersihkan sawang- sawang kat blog ni guna daison punya vacuum.. Fooh ni aku nak story sikit pasal produk baru yang Dato Rizalman nak keluarkan. Aku teruja pasal 2 sebab je Founder dia Dato’ Rizalman. Kalau korang ikuti perkembangan

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest