Reviews Archive

Yes, rebet premium beautiful kembali lagi!!!

Ya!!, berita baik untuk anda!! Rebet sebanyak RM150 bagi setiap pembelian satu set premium beautiful kembali lagi!!! Nak raya ni, baik ambil peluang keemasan untuk bergaya sakan dengan bentuk badan yang baru lagi mengancam!!! jangan segan-segan untuk buat appointment dengan saya @0192223454 stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat! siti nurhaliza dah lama pakai, anda

:: garam buluh premier drink dan tekanan darah tinggi

Hai-O Garam Buluh Premier Drink adalah 100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun dengan sejarah dan penggunaan yang terbukti. Garam laut dimasukkan ke dalam buluh dan ditutupi tanah liat dari kedalaman 20m. Kemudian, buluh tersebut dibakar berulang-ulang dan dlm relau bagas pada suhu 1,000-1,500ºC dengan menggunakan pokok pine.

Premium Beautiful dan Gastrik

kepada sesiapa yang mengalami sakit gastrik yang kronik, sakit perut yang berpanjangan, sakit usus, kitaran haid yang tidak teratur, sakit ketika datang haid a.k.a senggugut,  jangan malu, jangan segan, call or sms ke 0192223454 for free consultation ataupun email sebarang pertanyaan ke nurhanna.aziz@gmail.com

:: Lose weight with Lactolite

Bagaimana lactolite dapat membantu anda untuk kurus? 1. Lactolite dapat membuang semua toksin dalam badan. 2. Lactolite dapat menggalakkan metabolisma 3. Lactolite dapat melicinkan proses penyerapan 4. Lactolite dapat mengurangkan masalah sembelit Kadang- kadang ada orang yang kurus tapi payah nak maintain flat tummy. ye tak? cth macam aku le, hik hik hik, so, dengan

: Contest, contest, contest!

Hahhahahahahaahhh, yeah rasa mcm nk buat contest for all the lactolite consumer.. so, saper saper yg tengah mkn atau plan nk makan lactolite, sila-silalah bergambar dgn lactolite, tak kesahla nk bergambr mcm mn pun, janji tutup aurats, nk gmbar style giles2x?, yaaaaa, silakan, xde halangan,hahahahaahhahaa camner camner nk masuk? Alaaaa, senang jers uolssssss, follow jer

:: Cara untuk memastikan makanan anda selamat

Makanan yang kita makan sehari- hari bukannya sebersih dan sebaik yang kita tengok. Kita tak tahu ayam tu kena suntik sentetik ke, sayur yang kita rasa ‘fresh’, ntah2 dah banyak racun disembur, byk sgt pembunuh senyap dalam makanan kita nih, dan dengan source yang macam tulah kita hidangkan kat anak2 kita, kadang2 kita tertanya2 jugak

:: Sakit Usus: Sakit yang tidak boleh dipandang ringan

Penyakit jankitan kuman parasit dalam usus sering terjadi dalam kawasan yang beriklim khatulistiwa e.g Malaysia and tahap penyebaran depends pada tempat tu, if takde vaksin lagi cepat merebaK. Biasa berpunca dari jangkitan bakteria yang jahat. Sebenarnya dalam usus kita ada bertrililion bakteria, berat tak berat cuma 1.5kg dari berat badan kita…(woW), kalau nak dapat usus