Reviews Archive

Bbplus collagen macam pisang goreng panas!

Restok bbplus collagen! Lately banyak demand daripada online readers yang nakkan bbplus collagen ni, thank you for all your support, tapi ramai lagi yang kat luar sana masih tak tahu kepentingan collagen pada kulit. Makin hari usia bukan makin muda, betul tak? So, kita punya kulit pun akan mengalami proses penuaan, jangan takut pada tua,

Hot New BBplus collagen!

Bb plus collagen sekarang makin meletup- letup kat market, nk tau apa kelebihan bbplus collagen? Boleh klik kat my biz partner website here Memang banyak sangat benefit bila consume this collagen, lagi satu, memang berbaloi, murah if compared to others, satu sachet contains 15gm!, berbaloi x? So, what uols waitng for?   Untuk masa yang

:: Introducing BBPlus Collagen!

Wah! Memang teruja sangat nak tunggu produk kolagen ni keluar since syarikat dah announce masa trip ke Guangzhou hari tu, since that memang bertahan je, so bila dah ada kat market, memang cargas saya beli and try.       BBPlus ni actually dia diformulasikan untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit untuk bagi balik keremajaanS kulit kita

Yeay! Lactolite for RAYA!

Hi readers, So, less then 5 days lagi nak raya, saya percaya uols mesti dah prepare siap-siap ke tak siap lagi? Takpalah, raya nih pun in the eye of beholder jugak, hihihi, sedih nak tinggalkan ramadan, takut-takut tak berjumpa lagi ramadan akan datang, huk huk Kalau korang balik kampung nanti, pastikan kereta, bas, teksi, kapal

Nurich lactolite untuk ibu yang mengandung

Dipetik dari laman web hai-o, pertanyaan dari seorang ibu…. ibu Says: November 13th, 2011 at 3:25 pm apakah pemakanan produk hai-o marketing yg sesuai utk ibu yg mengandung tapi mengalami masalah sembelit @ pembuangan tidak lawas. adalah lactolite @ garam buluh yg boleh membantu mslh usus @ perut tanpa mengganggu perkembangan janin Balasan kami: Nurich

Kempiskan perut dengn nurich lactolite!

Uols nak macam yang ni? Or Yang macam kat bawah nih? Haaaaa, kalau nak perut macam yang kat atas, rajin-rajinlah minum lactolite! Nak lagi cepat and firm, buat sit up exercise, confirm perut boleh nampak laaagi cun! Lactolite nih dalam bentuk serbuk, uols cuma campur dngan air minerals then terus minum, macam minumn yogurt, memang

What so special about Garam buluh premiere drink?

Selain daripada pemakaian premium beautiful yang ternyata terbukti berkesan untuk mencegah cyst, pengambilan garam buluh premier drink sebanyak 2 sachet setiap pagi dan malam juga boleh juga mencegah cyst dari berulang. Korang ada migrain pun boleh amalkan garam buluh premier drink nih sebab garam buluh nih kaya dengan 76 jenis garam mineral yang baik dalam

Sembelit bagi ibu yang sedang mengandung

Selalunya, masalah yang sering dihadapi oleh ibu yang sedang mengandung adalah masalah sembelit dan pmbuangan yang tak lawas. So, nak bikin macam mana? Kalau nak ambil ubat sebarangan, takut effect pada baby pulak. Haaaa, kali nih tak yah risau, try je nurich lactolite sebab memang sesuai sangat untuk ibu yang mengandung. Sebab Nurich Lacto-lite nilah

Cara pemakanan Maharani untuk ibu yang sedang menyusukan bayi

Assalam! Sering jugak saya dapat sms yang bertanya tentang maharani,kebanyakkan yang bertanya adalah dari golongon ibu-ibu yang sedang menyusukan baby. Yalah, takut kalau- kalau ada effect kat baby. Actually, berdasarkan pada yang pakar, selepas bersalin je boleh terus ambil maharani untuk membantu menguatkan tubuh dan mengekalkan kesihatan badan. Cara pengambilannya mudah je, a,bil maharani lepas