Others Archive

April24 Bangi Sentral Review

After we’ve done with our swimming session at Pusat Maritim Putrajaya, we decided to take our lunch at April24 which is located near Uswah Clothing (actually the café is at lower ground of the next building) as I would like to try their monster burger. But I guess is not my lucky day, burger sudah

Baby kurap susu

Mywafi pun tak terkecuali dari terkena kurap susu. Puasla cari petua ke crean ke yang boleh cure kurap ni. Kalau cream tu kalau boleh yang natural, no stereoid ok. Aku macam biasa kena vevel ngan mak aku, suruh gi jumpa doktor. Aku malas nak gi sebab small matter je. Masa gugle-gugle, ada yang kata bubuh

Review Spectra M1

Yeay! Alhamdullilah, setakat hari ini, lebih 3 bulan myWafi fully breastfeed. So next, nak target sampai 6 bulan. Gigih aku cari cara untuk banyakkan susu. Membaca la buku pasal penyusuan ibu. Si Azyan ada kasi present buku “Hebatnya Susu Ibu” by Rita Rahayu Omar. Buku yang sangat bagus dan menidakkan segala persepsi aku pasal baby.