Nurich Lactolite Archive

: Contest, contest, contest!

Hahhahahahahaahhh, yeah rasa mcm nk buat contest for all the lactolite consumer.. so, saper saper yg tengah mkn atau plan nk makan lactolite, sila-silalah bergambar dgn lactolite, tak kesahla nk bergambr mcm mn pun, janji tutup aurats, nk gmbar style giles2x?, yaaaaa, silakan, xde halangan,hahahahaahhahaa camner camner nk masuk? Alaaaa, senang jers uolssssss, follow jer

:: Sakit Usus: Sakit yang tidak boleh dipandang ringan

Penyakit jankitan kuman parasit dalam usus sering terjadi dalam kawasan yang beriklim khatulistiwa e.g Malaysia and tahap penyebaran depends pada tempat tu, if takde vaksin lagi cepat merebaK. Biasa berpunca dari jangkitan bakteria yang jahat. Sebenarnya dalam usus kita ada bertrililion bakteria, berat tak berat cuma 1.5kg dari berat badan kita…(woW), kalau nak dapat usus