Luminez Archive

Luminez ~ Tentukan jenis kulit anda

Hai readers, nak share pasal kita punya jenis kulit muka. Yang ni, saya try google the internet, and most of the site say the same things on macam mana nak tau jenis kulit muka kita. So, mostly akan falls into lima kategori kulit muka. Sama ada kulit berminyak, kering, normal, sensitif ataupun kombinasi. Tapi untuk

Luminez+ ~ New Skin Care

Last entry, saya share pasal my own experience using Luminez punya skin care. This entry saya akan share benefits dia pulak.   Luminez bukan skin care yang memutihkan kulit, tapi lebih kepada pencerahan semulajadi kulit. So, kalau pakai Luminez, takdalah muka putih tapi tangan hitam, hihihihihi. Dia natural je.Luminez mampu menyekat sinar UV dan radiasi

My new ‘toys’ ~ Luminez Skin Care

Saya memang agak particular bila nak beli new skin care. My skin actually takde masalah until masuk U, bila menggatal nak cuba beli skin care, mula-mula try ginvera since that, kulit naik jerawat, then cuba mustika, okay, ni kira beli skin care yang bajet ciput tahap student ar kan. Kemudian konon nak upgrade ke olay,