Cozuma Archive

Cozuma ~ Pelengkap Segala

HaloWww, malam ni bulan sangat-sangat cantik, but my mind tengah agak berserabut bercampur baur dengan perasaan cuak, bila dah jadi macam ni, memang kena let go kejap and do something else. Teringin nak explore new apps for my old iphone, tetiba datang idea nak bikin gambar testimoni cozuma. Gambar- gambar ni saya ambil just guna

Cozuma ~ For simplicity

Hari ni nak share pasal Cozuma, excited giler sebab tak pernah lagi jumpa makeup tools yang betul- betul praktikal but yet effective. Cozuma ni bedak asas compact BB cream dari Jepun. Yang buat dia berbeza dengan lain-lain bedak compact yang saya pernah try ialah firstly sebab reka bentuk dalam dia. Bekas yang kedap udara, tahan