Celgynic Archive

Self check diri uols with celgynic

Kalau uols or family uols or kawan-kawan uols yang ada simptom-simptom macam kat bawah nih: Kulit penuaan? Masalah kegemukan? Masalah kurang daya ingatan? Masalah kolestrol dan tekanan darah tinggi? Masalah keimunanan? Masalah keguguran rambut? Haa… Kalau ada then you MUST take CELGYNIC!   Why?   Sebabnya bila uols consume celgynic secara berterusan, uols DAPAT: Meningkatkan

arGH! Rambut Gugur !

  Korang biasa tak mengalami problem rambut gugur? Problem ni biasa melibatkan 5% girls yang below 30 tahun dan 60% bila dah cecah umur 70 tahun [sumber: drzubaidi]. Tapi sebenarnya tak payah nak tunggu umur 30 tahun, mesti kalau sapu lantai je berlambak rambut! Apa sebenarnya punca rambut gugur nih? 1. Kemungkinan kalau hamil memang