BioSeleza Archive

BioSeleza– no more kebocoran itu

  Hai, kali ni nak share pasal demo yang dijalankan oleh ahli group OMG tentang BioSeleza. ha, uols nampak tak tu? Heavy macam mana pun, permukaan BioSeleza memang kering, so sangat- sangat selesa dan uols akan kekal kering walaupun heavy duty. BioSeleza mampu menampung 150ml cecair. itu dah kira heavy period, sebab kalau normal dia

Review BioSeleza PantyLiner

Yes, another new product from hai-o, feminine pad. I thought macam pad biasa-biasa je kat market, but knowing hai-o, takkanlah dia nak produce rubbish pulak kan? Yap, serious, bioseleza tak bluffing, aku dah compare tahap kebocoran bioseleza dengan pad terdahulu, serious, TAK BOCO, insyallah, masyallah, rupanya pad ni boleh tampung cecair sampai 150ml, jangan ko