Reviews Archive

Hi Maharani, I’m return back to you

Salam & Hi! Selepas lebih setahun saya tidak mengamalkan Maharani. Konon merajuk sebab Maharani naik harga. Dari cuma RM60 (dealer price), naik sampai RM98! Masa tu dengan GST lagi, harga minyak barang semua tengah naik kaw2 punya.. Emosi la konon. Huhuhuhu, Sepanjang tempoh tu, saya cari supplement alternatif yang lain. Means, sama ada yang lebih

April24 Bangi Sentral Review

After we’ve done with our swimming session at Pusat Maritim Putrajaya, we decided to take our lunch at April24 which is located near Uswah Clothing (actually the café is at lower ground of the next building) as I would like to try their monster burger. But I guess is not my lucky day, burger sudah

Kisah Wan Zul dan Kopi

  Wan Zul seorang yang sangat komited terhadap kerjayanya. Maklumlah, bekerja sebagai seorang programmer memang kadang kalanya memerlukan komitment yang sangat tinggi lebih-lebih lagi bila bermain dengan due date yang semakin hampir. Dia berjaga hampir setiap malam semata-mata untuk menyiapkan codingnya. Kopi segera 3+1 menjadi peneman malamnya untuk memastikan dia sentiasa berada dalam keadaan ‘jaga’.

BioSeleza– no more kebocoran itu

  Hai, kali ni nak share pasal demo yang dijalankan oleh ahli group OMG tentang BioSeleza. ha, uols nampak tak tu? Heavy macam mana pun, permukaan BioSeleza memang kering, so sangat- sangat selesa dan uols akan kekal kering walaupun heavy duty. BioSeleza mampu menampung 150ml cecair. itu dah kira heavy period, sebab kalau normal dia

Review BioSeleza PantyLiner

Yes, another new product from hai-o, feminine pad. I thought macam pad biasa-biasa je kat market, but knowing hai-o, takkanlah dia nak produce rubbish pulak kan? Yap, serious, bioseleza tak bluffing, aku dah compare tahap kebocoran bioseleza dengan pad terdahulu, serious, TAK BOCO, insyallah, masyallah, rupanya pad ni boleh tampung cecair sampai 150ml, jangan ko

Lactolite – suit me well

Diam tak diam dah setahun aku consume lactolite every morning before breakfast, malam pulak dengan bbplus collagen. And till now, aku memang puas hati dengan performance lactolite, memang boleh merungkai masalah sembelit dengan jayanya! Yang paling best perut lepas tu rasa kosong dan badan pun ringan. Mak- mak yang preggy pun blh consume lactolite, no

Baby kurap susu

Mywafi pun tak terkecuali dari terkena kurap susu. Puasla cari petua ke crean ke yang boleh cure kurap ni. Kalau cream tu kalau boleh yang natural, no stereoid ok. Aku macam biasa kena vevel ngan mak aku, suruh gi jumpa doktor. Aku malas nak gi sebab small matter je. Masa gugle-gugle, ada yang kata bubuh

Review Spectra M1

Yeay! Alhamdullilah, setakat hari ini, lebih 3 bulan myWafi fully breastfeed. So next, nak target sampai 6 bulan. Gigih aku cari cara untuk banyakkan susu. Membaca la buku pasal penyusuan ibu. Si Azyan ada kasi present buku “Hebatnya Susu Ibu” by Rita Rahayu Omar. Buku yang sangat bagus dan menidakkan segala persepsi aku pasal baby.