Reviews Archive

#prolicious

Hokay, hari ni nak #share pasal #prolicious. Kalau korang ada masalah “membuang”, atau spent terlalu lama termenung dalam jamban, so wajiblah uols amik prolicious ni Memang lancar uols, dan yang penting perut tu macam rasa ringan dan suci gitewww. Dan kalau uols yang nak kulit cantik bagai tu, mmg la wajib jaga perut tu dulu,

T’neeq By Rizalman

Wokeh, info ni semua aku cut and paste kat sini untuk rujukan aku hihi Revolusi baru anti-penuaan T’Neeq adalah suplemen kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan – bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice ) dan berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency ). Formulasi suplemen ini

#rinetwork

Hi, lama sungguh la hai tak hapdet blog ni kan… Tetapi pasal teruja punya pasal, gigih aku bersihkan sawang- sawang kat blog ni guna daison punya vacuum.. Fooh ni aku nak story sikit pasal produk baru yang Dato Rizalman nak keluarkan. Aku teruja pasal 2 sebab je Founder dia Dato’ Rizalman. Kalau korang ikuti perkembangan

Hi Maharani, I’m return back to you

Salam & Hi! Selepas lebih setahun saya tidak mengamalkan Maharani. Konon merajuk sebab Maharani naik harga. Dari cuma RM60 (dealer price), naik sampai RM98! Masa tu dengan GST lagi, harga minyak barang semua tengah naik kaw2 punya.. Emosi la konon. Huhuhuhu, Sepanjang tempoh tu, saya cari supplement alternatif yang lain. Means, sama ada yang lebih

April24 Bangi Sentral Review

After we’ve done with our swimming session at Pusat Maritim Putrajaya, we decided to take our lunch at April24 which is located near Uswah Clothing (actually the café is at lower ground of the next building) as I would like to try their monster burger. But I guess is not my lucky day, burger sudah

Kisah Wan Zul dan Kopi

  Wan Zul seorang yang sangat komited terhadap kerjayanya. Maklumlah, bekerja sebagai seorang programmer memang kadang kalanya memerlukan komitment yang sangat tinggi lebih-lebih lagi bila bermain dengan due date yang semakin hampir. Dia berjaga hampir setiap malam semata-mata untuk menyiapkan codingnya. Kopi segera 3+1 menjadi peneman malamnya untuk memastikan dia sentiasa berada dalam keadaan ‘jaga’.

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest