Premium Beautiful Archive

New product: short bra!!!!!

Wowwww, terujanya bila hari anugerah tu, ada anouncement product baru, adik pada long bra, iaitu short bra, So, lepas nih, mmg dah absolutely siapa2x yg belum pakai pb tu, dah boleh buang korang punya bra yang lama, sebab short bra nih mmg bentuk bra dan yang pastinya memberi byk kelebihan pada si pemakai. Ciri- ciri

Migrain dan premium beautiful

Simptom migrain selalunya terjadi sama ada pada sebelah kepala atau boleh terjadi pada kedua-dua belah kepala. Beza tau antara beza migrain dan sakit kepala, antara simptom termasuk sensitif kepada cahaya, muntah-muntah, nausea dan juga sensitif kepada bunyian. Biasanya, orang yang ada migrain akan mengambil inisiatif untuk berehat dalam bilik yang gelap dan disuasana yang sunyi,

Nurich Lactolite, Pemangkin untuk kurus

Orang perempuan dah berdiet, dah bersenam tapi tetap berat badan tak boleh nak turun cepat, kenapa ya? Aku sering dihujani dengan soalan ini, Jawapannya senang je. Sebab tiada pemangkin Apa pemangkin untuk mempercepatkan proses tu? Haaaa,dengan Nurich-Lactolite-lah, korang semua mampu mencapai impian untuk bergaya langsing dan menawan (complete dengan set premium beautiful lar) Adakah korang

Yes, rebet premium beautiful kembali lagi!!!

Ya!!, berita baik untuk anda!! Rebet sebanyak RM150 bagi setiap pembelian satu set premium beautiful kembali lagi!!! Nak raya ni, baik ambil peluang keemasan untuk bergaya sakan dengan bentuk badan yang baru lagi mengancam!!! jangan segan-segan untuk buat appointment dengan saya @0192223454 stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat! siti nurhaliza dah lama pakai, anda

Premium beautiful, tudung labuh

Hari ni nak bukak topik pasal premium beautiful dan tudung labuh. Apa kaitan ya? Rata-rata yang aku jumpa ketika waktu sharing selalu memberikan alasan yang macam ni: la, buat apa nak pakai, aku kan dah kurus eh, buat apa nak tayang badan kat orang? aku pakai tudung, ko tengokla tudung aku ni, sampai ke mana

Premium Beautiful dan Gastrik

kepada sesiapa yang mengalami sakit gastrik yang kronik, sakit perut yang berpanjangan, sakit usus, kitaran haid yang tidak teratur, sakit ketika datang haid a.k.a senggugut,  jangan malu, jangan segan, call or sms ke 0192223454 for free consultation ataupun email sebarang pertanyaan ke nurhanna.aziz@gmail.com