Premium Beautiful Archive

Mingguan malaysia hari ini- kenapa kena ada backup plan?

kita tidak selamanya berada dalam keadaan yang selesa, kita isteri-isteri kena ada backup plan walaupun husband kita kaya sekalipun, kita tak tahu apa akan jadi akan datang,maybe husband pasang cawangan lain? Dijemput pencipta lebih awal? Dan banyak lagi kemungkinan2x yang berlaku, kalau husband tinggalkan segunung emas sekalipun kalau kita tak pandai nak manage, it won’t

Self Check “spotlight” anda

        Aha!, So korang punya spotlight macam mana? Meh rembat our short bra equipped with FIR tech! SB Health Functions: 1. Menegangkan, menganjalkan payudara 2. Kuasa Regangan 360 degree untuk memaksimumkan pergerakan 3. Untuk ibu2 yang pregnant, insyallah boleh bykkan susu, hilangkan bengkak susu 4. sebagai alat pencegah breast cancer

Petikan Metro Ahad hari ini: Risiko kanser barah

KUALA LUMPUR: “Saya bersedia menghadapinya. Kalau tak kuat, saya tak akan ke hospital untuk melakukan imbasan dan seterusnya menjalani pembedahan. “Walaupun tahu risiko yang bakal dihadapi sangat tinggi, saya harus tabah demi orang yang disayang iaitu suami dan anak serta keluarga,” kata ibu pasangan kembar siam, Ahmad dan Muhammad Rosli, Aisah Kanda, 35, selepas dimaklum

Selling fast! Try our new FIR short bra today!!!

SB Health Functions: 1. Menegangkan, menganjalkan payudara 2. Kuasa Regangan 360 degree untuk memaksimumkan pergerakan 3. Untuk ibu2 yang pregnant, insyallah boleh bykkan susu, hilangkan bengkak susu 4. sebagai alat pencegah breast cancer   SB Beauty Functions: You’ll look more confident, sexier in less than 5 minutes! So wait no more!! GRAB YOURS TODAY!!!! Testimonies:

Barah: Every woman is in risk!

myMetro Berita UtamaBalas jasa ibuOleh NORIAH IDRIS dan ANIZA ZAINUDINmetahad@hmetro.com.my BERSATU… pasangan kembar siam Ahmad (tiga kiri) dan Muhammad bersama ibu mereka Aisah dan ayah mereka Rosli serta adik beradik.KUALA LUMPUR: “Jika dulu ibu dan ayah berjaga siang malam kerana bimbangkan kesihatan kami, sekarang giliran kami pula menggalas tanggungjawab menjaga ibu yang menderita penyakit barah

Lemak ketiak hilang, dengan premium beautiful

Mesti ramai yang tertanya- tanya apa itu itu lemak ketiak,aku pun tak tahu mula- mula, erm, istilah lemak ketiak mula diperkenalkan pada tahun 2011 oleh azyan masiron, hahahahhaha, dia yanh memperkenalkan aku istilah ni, lemak ketiak adalah lemak yang berada diantara bawah ketiak dan juga breast. Kehadiran lemak ketiak ini membuatkan orang yang test pb

Boleh bercerai disebabkan gemuk

Tengah belek-belek majalah lama, terbelek majalah mingguan wanita tahun 2010, cover linda jasmin with her to adorable kids, selak punya selak, terpandang artikel ni. Ha jangan main-main, isu berat badan, penampilan memang isu sensitip lepas kahwin,masa dara bukan main jaga lagi berat badan tapi bila dah kahwin dan beranak pinak, semya tolak ketepi, kenapa eh?

Kenapa menolak untuk memakai premium beautiful

eh, mahallah premium beautiful ni Jawapan: mestilah mahal, dahla superbrand, wholelife warranty, service free pulak tu, dpat pengiktirafan tulang belakang sedunia, kemudian ada teknologi FIR gred A, insyaallah dapat prevent cancer,migrain,sakit tlang belakang dan lain2x lagi, mana ada baju dalam biasa yang ada function marvelous nih? eh aku takda duitla Jawapan: ish tak baik ckp

Anda ada kanser serviks sekiranya…..

Keputihan dan timbul bau, cairan warna coklat atau pink, ada darah kitaran haid tak normal, lebih banyak, lebih lama pendarahan lepas menopause rasa sakit ketika bersetubuh dan berlaku pendarahan next, rasa sakit pada tulang pinggul dan tulang belakang ada pendarahan mirip dengan air cucian daging, bau hamis aktiviti buang air besar dan air kecil terganggu.