Premium Beautiful Archive

5 sen, 10 sen, 20 sen, 50 sen

Ape kemender duit syiling yang kat atas tu? Haaaa, jeng je jengggg!!!! Kalau uols perasan, saiz duit syiling tu berbeza kan antara satu sama lain? 5 sen kecik sekali, 10 sen lebih besar dari 5 sen, 20 sen lagi besar dari seposen, 50 sen lagi besar. Cuba uols bayangkan, saiz kat atas tu macam saiz

Premium beautiful=Produk Esotik

Kenapa eh? Bila pakai premium beautiful uols boleh dapat: Sihat Cantik Increase income Jangan main- main, lelaki pun buat tau bisnes premium beautiful, macho lagi bila cerita tentang kehebatan produk premium beautiful, kita yang pompuan ni kalau tak ambil peluang sayang sangat kan? Antara ciri yang diketengahkan dalam long bra: Bentuk tali yang lebar dan

Wanita Melayu hidap hipertensi

Hipertensi or bahasa pasarnya, tekanan darah tinggi jadi penyerang wanita Melayu kat malaysia ni, cuba bayangkan dari 5.8 jutas pengidap, cuma 2.2 jutas jer pesakit yg amik inisiatip utk dptkn rawatan dan ubat untuk control penyakit ni. Faktor hipertensi: Gaya pemakanan Gaya hidup Kurang bersenam Kalau tak dikawal boleh attract sakit lain macam sakit jantung,

Strech mark hilang dengan premium beautiful

 Kehadiran baby memang sangat dinanti- nantikan tapi TUNGGU! Ada harga yang kena dibayar…. PARUT!  Kepada ibu- ibu yang baru melahirkan anak mesti CONFIRM punya ada strech mark kat perut, kalau tak strech mark, perut mesti lari alignment kan? Berapa lama agaknya kesan hitam dan parut limau purut nih nak hilang? Depends, ada setengah yang kulit

Yang mana satu anda? Flat atau Tabung Haji?

Wanita memang dilahirkan cantik dalaman dan luaran. Tapi berapa ramai wanita yang menghargai anugerah yang diberikan Allah ini? Ada wanita yang secara tidak langsung ‘menzalimi’ diri mereka sendiri. Mereka tidak memberikan ‘hak’ yang secukupnya pada badan mereka sendiri. Salah satu contoh yang paling terdekat dengan membiarkan lemak- lemak jahat berlingkar dalam badan mereka without doing

Apabila barah memberi ‘salam’

 Cuba bayangkan payudara anda macam diatas? Nauzubillah, hopefully kita semua terhindar dari penyakit utama wanita nih, tapi apa tindakan yang kita dah buat? Tekonologi merawat penyakit kanser bakal memasuki fasa kejayaan terbaharu apabila penyelidik menemui potensi sinar inframerah yang boleh mematikan kanser itu. Kajian yang disiarkan dalam jurnal Nature Medicine itu menjelaskan bahawa terapi mengubat kanser kini

Berpantang cara mudah dan berkesan

Jika dulu, berpantang adalah satu fasa yang bagi aku sungguh ‘menyeksakan’, dengan nak minum air rebus periuk, which is sangat bagus, tapi dia tak berapa suit dengan aku sebab aku n baby cirit, jamu pun bagus cuma sebab aku breastfeed baby aku, panas kat baby pulaks,kemudian nak jaga badan punya pasal, berbengkung dari guna tali