Premium Beautiful Archive

Harga Premium Beautiful 2015

Assalam readers! Susah la kalau nak cerita bab harga premium beautiful sebab dia ada banyak saiz, normally kalau client tanya saya berapa harga PB, saya akan tanya balik saiz dia, then dia reply contoh saiz kecik, but kena ingat ye, the term “saiz kecik” tak sama dengan term PB..hihihi, saya pernah ada client kata dia

#Timeline 2014

Hi. Sekejap je dah tahun 2015. Belum terlambat lagi nak recap moments sepanjang tahun 2014 as a struggling mother, student and dreamer :p Mula-mula sekali start dari bulan Januari, bulan pertama Amir start sekolah derejah 1. Macam-macam benda aku duk pikir, “boleh ke?”, “survive ke?” etc etc. Tapi at the end of the day, aku

Awek, Putih dan Hitam

Haiyah! Saya sudah pening nak fahamkan menatang mahalanobis, baik saya taip entry pasal putih dulu.. Saya suka warna putih, dulu masa sekolah, tak suka, sebab cepat nampak kotor, tapi lama-lama macam best je pakai kaler putih especially kalau ada t shirt nike ke, puma ke, adidas ke yang kaler putih, macam gatal tangan je nak

Adakah anda termasuk dalam statistik ini?

  Fakta bukan Auta (sumber: bharian) 2008: 31,998 rakyat Malaysia menghidap KANSER 2010: 34,386 meningkat sebanyak 2388 kes sepanjang tempoh 2 tahun 2015: 40,939 jangkaan orang yang akan menghidap kanser. Lebih 3700 wanita disahkan menghidap kanser payudara. Masyarakat Cina menduduki tangga teratas diikuti Melayu dan India. 1/20 wanita BERISIKO mengalami kanser payudara seumur hidup mereka.

Talking about premium beautiful

Post kali ni more about the fabric used in premium beautiful (pb). Kenapa pemakaian premium beautiful sangat selesa, malah makin lama pakai, makin sedap, bagi yang tak biasa dan tak pernah pakai corset istilah susah nak pakai memang common TAPI, percayalah, bila dah maintain WITHOUT fail at less a week, gerenti, i tell you, bila

Premium beautiful life savier?

Hi readers, Semalam dikejutkan dengan message whatspps dari my bizpartner pasal kejadian pecah rumah betul- betul dekat area kawasan rumah beliau, perompak muda melayu seramai 6 orang, dengan selamba kebadak masuk rumah anak dares jam 10 pagi! Haish, sungguh berani dan sungguh nekad, modus operandi, serbu ramai-ramai! Maybe niat asal bukan nak merogol, tapi maybe

Tips orang yang ada gastrik masa puasa

Hi readers, Sementara tengah tunggu my installation complete, teringin nak share dengan uols pasal artikel dalam mingguan malaysia(sisipan kesihatan yang bertarikh 22 Julai 2012) yang baru saya selongkar dalam library rumah parents saya pasal gastrik. Walaupun tinggal hujung-hujung ramadan, tapi takpelah, at least kalau berkesempatan untuk bertemu ramadan akan datang, maybe kita boleh apply. Dalam