myDaily Life Archive

atlas

190605HARI NIH 2 ORANG SAMBUT BIRTHDAY DEPA YG KE 26..FIRST RIDUAN AKU, N SECOND FAIZAL AZIZ..YG ORANG DULU2 TIME KAT SJM PANGGIL KEMBAR AKU..MAY-JUNDAH BERBULAN2 TAK WAT BLOG.TAPI YG NYATANYA DALAM TEMPOH TU AKU TAK PAKAI KETA.PEJAM CELIK CELIK PEJAM DAH GENAP SEBULAN 2 MINGGU AKU NAIK MOTO.SKRANG NIH KETA DAH KUAR..TAPI BAK KATA ORANG

summary of month3

alooWWW boss.. aku kat opis pada hari sabtu..walaweh..yelah..since he keja hari sabtu..aku pun boring duk umah..apa kata pi opis..leh settlekan keja yg aku tak tahu aper benda yg si ns suh wat..code nak anta hari senin.. but anyway..nnt dululahhari jumaat lepas masa kat site..aku lepak sambil tunggu pm aku balik meeting..ikut hati mmg nak blah

motorola

250305today genap 3 years i’ve been with my company.. but on this day,i felt something missing becos of my best officemate mr.teo is going to leave this company and will be joining motorola..so hari nih aku nk citer pasal teo..dia orang yg first aku kenal selain scott and amy masa memula keja kat sinih..so sejak

takder cerita nak cerita

190305hari ni aku kat kluang..member aku si muz dan azam kawin..mmg plan nak pi tapi aku naik bas dari kluang kul 12am sampai kluang kul 630am!..jem nak mampos..maybe pasal konsert “Hai..I’m a Force of Nature”..hampas..aku balik tido sedar kul 200pm..mueh mueh mueh,orang dah nak tutup khemah time aku sampai kat JB..hadiah muz pung tertinggal kat

february yg kunun2 bZ

aku respek la kat korang especially meor la..walaupun bz wat portal,tapi sempat dier wat blog..aku secara kesimpulannya bulan februari nih aku byk abehkan masa dalam keta..nak kater aku nak praktis tuk formula 1 takla kan..tapi aku rasa separuh dari hari aku duduk kat dalam keta..aper citer a? takder citer menarik nak citer..selain dari ida dapat

projek tekad selangor

300105-2300hrs i just returned home from Projek Tekad Selangor at Kem Tekali,uLu langat selangor.I was so exhilarated. being a coach to nearly 200 students from various family background really give me a kick off! day 1 -reached kem tekali at 2050hrs.the registration of coaches started at 2100hrs.i think i’m the first person among coaches to

lepas raya punyer pos

270105 lama tak cek email..aku nak nengok emel elektra yg aku delete..a’a la mior..aku delete..hadeih..melepas peluang aku nak nengok citer jenifer garner yg macam ala2 aku tu..(:kah:kah:kah) punggungku masih terasa keenakan duduk kat kerusi empuk MPV BARU cik azmi kita.. (:keh:keh:keh) ..ThaNks la korang sume (kena state kat sinih nih) ,MIOR,AZMI,MEKDA ..wat farewell (:betul ke

maksimOs

190105. Report Summary Last week activies –> esk mlm dah nak balik kluang.apok tumbang sekor lembu.so kenala balik nolong.hope this year boleh kasik ong sama kitorang.angah pun pregnant.aku pun dah lepas dah bebaN,so tahun ni shoot the moon,hopefully kena sharp kat bulan. –>mula2 kena kasik terima kasih kat mak apok aku kos give moral support.

kisah saya

hai kawan2, hari ini saya akan bercerita ttg diri saya, bukan nak glamor ke aper ker, tapi rasa terpanggil untuk menceritakan dengan lebih mendalam ttg diri saya, dimana saya berasal, kat mana saya tinggal, pendek kata macam reporter tulis citer pasal artis la kan, kalau boleh sampai ke seLua* *aLaM pun nak tahu. (mintak maap

chaYOOk !

Scene 10 pm on 10-01-05 S: hello sayang, kat mana nieee?..kenapa tak call ma? S: tengah buat testing?, model keta aper? S: ooo (sambil belek majalah “pengantin”), pa, ma tgh baca majalah Pengantin S: hihihihihhihi,kalau kita wat kat hotel mahal tak pa? :: sigh :: Scene 710am on 11-01-05 S: ei, lambat ek hari ni