#ribae unboxing

Yeya yeya bedebuuuu!!

Bila ninja van call kata barang dah sampai, tak sesaba aku nak balik rumah 🤤🤤 excited bhai!!

So sampai rumah je tak menyempat-nyempat terus dengan rakusnya aku bukak plastik zalora. Sian zalora, semalam dah penuh warehouse dia dengan caci maki customer rizalman. Nasib rezeki aku dapat, kalau tak selamat duit aku ahaKs 🤗

Ni aku haplod first ever video unboxing, amir yang rakam, dia pun excited, amirah dah riki nak pakai kaler hitam 😑.

Aku suka dengan kebanyakan design rizalman, nampak classy, bold and praktikal, kecuali ribag hobo, ribag hobo mini, n ribucket. Hobo way too big untuk aku, dan kalau ribucket macam tak kena dengan stail. Aku love giler dengan ribag mini dia, and this time mini version of ribag, ribag tu actually bagi aku dah nampak besar dah.

So riclutch dah ada partner baru nak jalan jalan ronggeng2x.

Tali dia boleh adjust panjang pendek, kalau rasa nak jadi Datin, boleh pegang pakai handle je, strip tu ko buang tepi dulu.

Cuma sebab tali tu just macam lubang tali pinggang, means aku tak galakkan untuk adjust so many times, takut lubang tu jadi besar dan cepat loose, (happen sekali sekali at one of my ribag mini, yang tetiba sangkut kat bahu eeeeh boleh tercabut tali)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *