#viva voce vicu pikacu

Aku tengah nervous. Masih belum ada idea macam mana nak buat presentation.

Aku search jugak soalan-soalan killer viva, kot la sangkut. Satu pun aku sangap nak jawab.

Aku harap la penilai yang baca tu paham apa aku buat dan takde keraguan diatasnya dimana bilamana nanti masuk je bilik meeting terus cakap “lulus takde amendment”.

WaKakakKkakakakakaakkaka

Wakanda forever betul

Sambil setup laptop kompeni yang baruuuuuuuuu. Ringan skit.

Bertahun tahun setia dengan Bill Gates ini kali kena pakai open source, bill gates mesti hates nih.

Dah canggih dah ubuntu dari last 12 tahun aku tengok, dah macam pakai mac, cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *