T’neeq

Okay secara rasminya produk keluaran Dato Rizalman oun dah berjaya dilancarkan jam 11 am tadi…..

Aku tengok live tadi, aku memang suka la design botol pun dah nampak esklusif, memang lari benar dari produk suplement timbang kilo kat luar tu.

T’neeq ni dalam bentuk tablet, kemam je kat mulut biar dia meresap.

Yang bestnya selain dari KKM, GMP, NPRA semua tu, bentuk tablet pun bentuk hati, special mould tau, nampak tak exklusivenya?

Kalau korang follow rizalman dari beg sampai la ni, tengok dia punya detailing. Kemas kan? Teliti kan?

T’neeq sesuai untuk semua, dia ada 60 bijik dalam tu makan dua kali sehari,

Sesuai untuk preggy mom yang 6 bulan usia kandungan dan bf mom pun 6 bulan keatas. Tapi kalau uols ada sakit sakit kronik mintak nasihat Dr dulu.

Bahan dalam T’neeq ni di perakui selamat dan bagus by Dr Imelda, uols boleh google check Dr Imelda ni yer

Harga promosi RM180 hari ni dan esok je 😭

Kalau nak dapatkan sila ke link https://bit.ly/BUYTNEEQ dan masukkan KOD DISKAUN RN1154

Sebab kalau uols tak masukkan kod diskaun x dapat kod diskaun ni. Kemudian snapshot bukti pembayaran then wasap aku kat sini

#rizalman

#tneeq

#rinetwork

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *