#rinetwork

Hi, lama sungguh la hai tak hapdet blog ni kan…

Tetapi pasal teruja punya pasal, gigih aku bersihkan sawang- sawang kat blog ni guna daison punya vacuum..

Fooh ni aku nak story sikit pasal produk baru yang Dato Rizalman nak keluarkan.

Aku teruja pasal 2 sebab je

  1. Founder dia Dato’ Rizalman. Kalau korang ikuti perkembangan kerja Dato’ sure korang boleh relate betapa berkualiti, telitinya dan cerewetnya beliau dalam penghasilan produk. Sure produk yang baru ni pun insyallah dah meet high standard dia
  2. Sebab kedua ialah kulit muka aku dah start kuSam dan tak fresh. Dah lama aku tinggalkan makan makan supplement beauty ni, ingat nak balun air masak banyak- banyak dan makan fruits ka, tapi apakan daya, diriku tak mampooo…ahaKs

So kalau korang teruja sama macam aku jugak, jom follow IG ritnetwork.btho atau wasap je aku http://wasap.my/60192223454/rinetworkbtho

So sementara tu meh layan gambo gambo ni jaP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *