Siri 1 : Tuisyen Bahasa Melayu khas untuk Amir

Salam, tahun ni Amir Upsr, dan aku berharap ada keajaiban berlaku, macam tetiba Menteri Pendidikan kata hapuskan periksa ke, waRghh waghhahhaa, aku akan jadi ibu yang paling bahagia. Tapi buat masa ni, itu semua ada dalam mimpi saJo.

Setahun aku let go Amir, now baru rasa terkial-kial. Banyak aku kena buat untuk tolong Amir catch-up dengan pelajarannya. Aku dah hantar Amir ke tuisyen, tapi aku tau problem Amir ni satu je, dia cepat betul hilang fokus, dan disebabkan itulah dan sebab dia terlalu taksub dengan skrin, makanya aku dapatlah idea nak transform bahan-bahan yang aku korek hasil dari carian Google jadikan satu video.

Video aku buat kat atas ni dari pelbagai sumber,salah satunya yang aku ingat dari Cikgu Suguz (kot? tak ingat spelling)
#upsr2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *