Mary Kay Crème Lipstick Sharing Experience

Hi, and Salam uols

Untuk post kali ni, saya suka nak share pengalaman saya menggunakan lipstik Mary Kay ni.

Saya try MaryKay Crème Lipstik colour Rose Berry katanya. Tidak berapa dry dan tidak berapa oily. Selalunya kalau saya nak apply lipstik saya akan letak lip balm dulu, konon nak kasik nampak lembab. Dengan lipstik ni tak perlu, just oleskan dan dia dah memang boleh mosturize bibir kita.

IMG_20170315_091139

Mary Kay Crème Lipstik Rose Berry

IMG_20170315_092015

IMG_8390Before and After. OK Tak?

Sangat tahan lama, masa nak apply tu terasa lembab bibir dan yang rasa lain tu rasanya color dia sendiri yang saya rasa rich sangat. Dan saya tak perlu risau dia berbahaya atau tidak sebab dia ada Vitamin E and C, sesuai kalau ada bibir yang sensitif and dah buat clinical testing untuk yang ada masalah allergy.

Harga? Tidaklah mahal sangat bagi saya, hanya RM55 sebatang, tapi dia boleh jaga bibir kita, melembab dan boleh membantu untuk defense bibir kita dari proses-proses penuaan. Idoklah kusam je bibir kita tu nanti.

Berminat? Boleh beli dari mana-mana Mary Kay punya beauty consultant or kalau nak test sesuai ke tak dengan kulit uols, just wassap me 0192223454 and I’ll glad to help. Tapi boleh g area KL/Selangor je lah. hahahhaha.

Adios!

xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge