Hi Maharani, I’m return back to you

Salam & Hi!

Selepas lebih setahun saya tidak mengamalkan Maharani.

Konon merajuk sebab Maharani naik harga. Dari cuma RM60 (dealer price), naik sampai RM98! Masa tu dengan GST lagi, harga minyak barang semua tengah naik kaw2 punya.. Emosi la konon.

Huhuhuhu,

Sepanjang tempoh tu, saya cari supplement alternatif yang lain. Means, sama ada yang lebih kurang sama harga, dan yang tak lebih RM98 Smile. dan mem[unyai fungsi yang sama.

Berbotol  jugak consume, dari perbagai jenama tradisional pernah try. Tak jadi dengan A, tukar ke B, gitulah….

Last-last pada hujung minggu lepas, saya admit, saya terpaksa rujuk kembali ke Maharani, setelah giveup dengan jamu/supplement yang saya consume.

Dengan Maharani, makan baru 2 bekas, masalah saya selesai huhuhu, badan pun ringan dan rasa macam tak penat dan lesu…

Kalau sesiapa yang nak cuba Maharani, saya amat galakkan, cuba sekotak dulu, rasa serasi ke tak, kalau serasi ya alhamdullilah, mungkin badan saya serasi dengan Maharani..

Apa yang Maharani insyallah dapat membantu untuk:

  1. Menambah tenaga dan darah
  2. Adjust period’s cycle
  3. Kawal keputihan
  4. Kuatkan tenaga dan stamina
  5. Selaraskan rembesan endoktrin dan sistem pembiakan wanita

Dalam arahan pemakanan, dia suggest sebola (50biji) setiap hari, tapi saya cadangkan untuk permulaan ambil 25 biji sehari dulu setiap hari. Waktu period stop.

Sekotak ada 6 biji bola besar (50×6), kalau makan 25 biji, memang ngam-ngam la stok sebulan.

IMG_20170330_090134

IMG_20170330_090342

Kalau rasa post ni bermanfaat, silakan SHARE ya, dan kalau berminat untuk mencuba wassap saya sentiasa terbuka 0192223454, kalau malas beli je online kat http://www.thebellemonzal.com. Harga dealer dan customer memang sama cuma RM98 je Smile with tongue out

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge