hi Ayah

Genap 50 hari Ayah bersemadi di di kuburan. Sepanjang tempoh 50 hari, ada je memori yang terimbas, sikap dan sifat Ayah yang buat Along terkenang.

Yes, its funny why all those memories keep dancing in your mind. Selama Ayah hidup takde pulak. Strange huh

Disebalik sikap kekalutan Ayah, Ayah punya daya kesabaran yang sangat TINGGI sebenarnya. especially dengan ibu dan anak-anak.

I wonder macam mana Ayah boleh tahan dengan setiap bebelan ibu?

I wonder macam mana Ayah boleh tahan dengan perangai anak masing-masing?

Sebabnya as compared to ME, aku tak boleh tahan dengar orang membebel, merungut, mengungkit cerita bertahun-tahun lepas etc

Tapi Ayah rilex je.

Apa petua Ayah? Hmm, tak sempat nak tanya dan sekarang ni  Aku nak “telinga” macam Ayah.

IMG_5036

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge