7 perkara yang dapat membuatkan hari paling indah bagi seorang Programmer

Hari ni meh aku share 7 benda yang dapat membahagiakan seorang Programmer

1. Dapat browse website template dan themes yang awesome dalam internet sambil membayangkan betapa indahnya bila dapat apply template tu kat website sendiri. Lagi bahagia kalau dapat beli terus template tu.

2. Bila buat searching kat google, terus dapat solution yang mana bila apply kat code terus jalan

3. Bila run code takde error langsung.

4. Bila berhari-hari ko menung nak solve masalah coding ko, tetiba satu pagi bila ko bangun tido terus ko dapat solution dan berjaya pulak tu. Mau melompat bintang.

5. Bila buat coding dengan takde line internet or internet lambat, bila dapat access internet, pergh, macam nikmat hidup

6. Browse icons/ fonts/apps comel kat intenet macam browse top blouse kat zalora.com. Sangat addicted.

7. Bila ada orang offer nak buat ko punya coding secara FOC!!!!

 

Ada lagi list nak kena tambah?

DSC_0584

Haih. Rindunya nak g Jepun. Matching pulak payung dengan background.Smile with tongue out

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge