Harga Premium Beautiful 2015

Assalam readers!

Susah la kalau nak cerita bab harga premium beautiful sebab dia ada banyak saiz, normally kalau client tanya saya berapa harga PB, saya akan tanya balik saiz dia, then dia reply contoh saiz kecik, but kena ingat ye, the term “saiz kecik” tak sama dengan term PB..hihihi, saya pernah ada client kata dia saiz kecik, tapi bila buat fitting, dia jatuh atas saiz yang besar, bila dah saiz besar, harga pun ada sikit besar jugak.. hahhahahah.

As the time goes by, saya dah boleh agak saiz PB apa yang sesuai based on berat dan tinggi together past experiences. Insyallah akan lebih mudah kalau berurusan dengan saya.

Post kali ni, saya nak share lagi pasal premium beautiful sebab bagi saya premium beautiful nih memang sangat-sangat berbaloi untuk dimiliki dari zaman anak dara sampai ke tua. PB lah barang yang paling puas saya pakai dan till now, masih dalam keadaan sangat baik. Happy sangat. 7 sebab yang buat saya melekat kat PB ialah:

 

  1. Fabrik dia sangat selesa dan tidak panas.
  2. Structure kan posture badan saya yang agak bongkok
  3. Sebab saya breastfeeding mom, jadi saya pakai untuk melancarkan pengaliran susu and prevent supaya tak alami bengkak susu
  4. Sebab saya menyokong penyusuan susu ibu, saya boleh breastfeed my wafi kat mana-mana je, just cover dengan tudung dan pakai PB confirm tak nampak dek orang.
  5. Rasa best sebab badan rasa kemas, no more lemak huduh kat perut
  6. Tidur pun sedap, nyenyak dan berkualiti
  7. Pejalkan apa yang patut dipejal..hihihihi (paham-paham sendiri la eh)

 

So, saya nak kasi HARGA SPECIAL untuk sapa-sapa yang MASIH BELUM ADA PB, wasap saya 0192223454 dan saya akan kasik harga kaw-kaw punya (untuk yang betul-betul serius sahaja) dan gerenti NO GST

 

Saya share apa yang saya dah dapat benefits from it.

 

-xoxo

 

20130828-093713-PM.jpg

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge