Review BioSeleza PantyLiner

Yes, another new product from hai-o, feminine pad. I thought macam pad biasa-biasa je kat market, but knowing hai-o, takkanlah dia nak produce rubbish pulak kan?

Yap, serious, bioseleza tak bluffing, aku dah compare tahap kebocoran bioseleza dengan pad terdahulu, serious, TAK BOCO, insyallah, masyallah, rupanya pad ni boleh tampung cecair sampai 150ml, jangan ko g berendam kat swimming pool sudeh…

Pertama kali pakai pantyliner, atas mata aku berdenyut kuat gila, sebelum tu dua tapak kaki aku rasa sakit, aku g tepek pantyliner kat tapak kasut, konon macam ala-ala kino**.

Then realized bila dah waktu zohor, sakit tapak kaki hilang, tapi dari pagi tadi sakit atas mata occured. Dari pagi kat utm, sikit je boleh baca, denyut makin kuat, last-last tak tahan, aku try tido, nasib ada orang masuk surau, tersedar, tapi ingatkan dah baik, ada lagi yut-yut, tapi kurang sikit dari tadi.
Pelan-pelan aku drive balik umah, bawsk keta pun macam orang tengah belajar utk amik lesen L.

Otak kiri berjalan dengan baik sebab masih ingat jalan balik rumah, otak kanan dah menerawang sampai mana ntah. Alih alih dah sampai umah. Uih aku pk, dasat jugak effect pantyliner.

Dengan tenanga biovelocity yang dah dipatenkan, dengan FIRnya, dengan ada unsur nano silver dan ion negative yang insyallah mampu mencegah bakteria sampai 99.9%. Aku kata WOW! PadanLah

Maybe lately aku banyak constraintkan mata ngadap pc, agaknya,

Alhamdulillah, bila dah malam, saat blog ni ditulis, aku dah tak rasa nyutnyut lagi, yipaeeeeee, rezeki-rezeki

Pakai pantyliner bioseleza pun insyallah boleh rawat keputihan, buasir, cyst, boleh kasi tenaga lagi, boleh tahan sakit pala, bole hilangkan mestrual pain, insyallah, semua dengan kuasa Allah.

Kan best bila “sampai hari itu” , kita x moody, kita rasa energetic bukan gedik, yang paling best kita bersemangat to give value to others!!!

Tak rugi pun try, pantyliner tu RM23 je for sepack. Sepack ada 30keping, kalau nak jimat baik amik set Mixed, ada 2 pack pantyliner, 2 pack daysafe, 1 nightsafe, 1 extralong nightsafe, baru RM131

IMG_3184.JPG

IMG_3183.JPG

IMG_3175.JPG

IMG_3171.JPG

Nak try jadi agent pun boleh, sebab ni barang harian wanita. Pompuan kalau boleh ada beg gucci ke cenel ke, apa ke salah spent sikit utk miss Pot? Hihihi, jangan luar cantik, dalam huduh, ooPS

IMG_3186.JPGAntara demo yang dijlnkan

Hope korang dpt benefitnya sekali insyallah.

xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge