Entering new semester

 

Agak cuak, memang cuak, tapi it is very a good start for a new semester. On Monday, aku akan attend workshop on AI. Bagi yang takde basic macam aku, aku rasa macam cumpulsory je. Tak nak dah baca paper tapi duk main buat assumption sendiri. Memang boleh baca raw material, but some how kena belajar depan mata baru nampak clear. For me aku lebih puas belajar depan mata dari belajar sendiri untuk basic foundation la. Lepas dah solid foundation tu, barulah boleh explore sendiri.

 

2014-09-18 20.36.08

 

Bertuah dapat kawan macam elly, adala semangat sikit nak push harder for this semester.

Wish me luck!

PS: Struggle jugak juggling between 3 kids, husband, phd, passion work etc. huk huk. Semoga Allah memudahkan semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge