BioSeleza– no more kebocoran itu

 

Hai, kali ni nak share pasal demo yang dijalankan oleh ahli group OMG tentang BioSeleza.

2014-09-18 20.52.50

ha, uols nampak tak tu? Heavy macam mana pun, permukaan BioSeleza memang kering, so sangat- sangat selesa dan uols akan kekal kering walaupun heavy duty.

BioSeleza mampu menampung 150ml cecair. itu dah kira heavy period, sebab kalau normal dia 50ml je.

Nampak tak stripe jalur hijau tu? itu yang namanya “Anti Bacterial Core Strip”.  Kat situ ada Bio-Activateg Energy, ada Nano Silver dan jugak Negative ions, yang boleh singkirkan 99.9% bakteria, insyallah.

BioSeleza ni ultra slim je, dia tak bulky dan dia bukan pad herba. Kalau korang boleh get latest brands of designer handbags, why not get the latest technology built on pad pulak.

Cubalah sekarang, boleh beli online kat http://www.thebellemonzal.com

Hantar testimoni korang kat thebellemonzal@gmail.com dan mana tau uols bertuah untuk menang Cozuma LIpstick yang worth RM35!!

 

 

2014-09-18 21.23.35

Our OMG Founder CDM Juliana aka K Ju.

 

The demands is there gals. Agen amat-amat diperlukan di serata Malaysia. Just give your details at thebellemonzal@gmail.com dengan subject “Nak Jadi Pengedar”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge