Yezzza, sePantaZ namanya

Haloh, selamat hari raya! Berzaman tak hapdet blog tiba-tiba rasa excited nak share pasal PantaZ.

Mender tu?

PantaZ ni supplement utk budak-budak kecik. Almaklum sekarang ni environment tak menentu. Kalau dulu kita berendam dengan pasir tak jadi apa, tapi ni kena pasir sebutir pun boleh jadi kurap satu badan, punya la virus sekarang yang makin tough. So before this, aku try milkshake for them, campur dengan susu then shake shake. Tapi agaknya derang nak jaga hati aku kot kata sedap. Sebabnya bila aku nak buat lagi derang kata tak payahlah tambah milkshake . So kekdahnya, berbulan jugak nak habiskan satu canister, aku try consume jugak, erm, rasa prefer ESP lagi, hihi,

Kemudian teringat hai o ada produk baru supplement for kids, aku inhat macam pil or minum bancuh tu, rupanya tak. Dia really macam jelly, rasa blackcurrent dan tak masam, cepat je si amir meratah. Paling best, pantaz siap ada international pattern. Bukan produk oem ye. Apa kelebihan pantaZ ni?

Yang ni aku copy and paste dari website hai o sendiri. Korang bacalah sendiri eh.

  • PantaZ is a nutritious ice jelly that is enriched with organic ingredients and natural vitamins.
  • It is specially formulated for children who need proper nutrition during their critical growth and development phase.
  • The most valuable ingredient in PantaZ is a patented ingredient known as Young Growth Factor 251 (YGF 251). YGF251 is derived from combined Plant Extracts of two herbs.
  • It was developed aftermeticulously screening 51 different types of herbal extracts.
  • No Synthetic Sweetener
  • No Synthetic Colouring
  • No Synthetic Flavo

 

So kalau anak korang jenis susah nak makan sayur, boleh je amik panTaZ. Memang sepantaz kilat amir habeskan.

 

Kalau uols interested, boleh beli kat http://www.thebellemonzal.com. Sekarang tengah promo kaW-kaW punya.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *