Lactolite – suit me well

Diam tak diam dah setahun aku consume lactolite every morning before breakfast, malam pulak dengan bbplus collagen.

And till now, aku memang puas hati dengan performance lactolite, memang boleh merungkai masalah sembelit dengan jayanya! Yang paling best perut lepas tu rasa kosong dan badan pun ringan.

Mak- mak yang preggy pun blh consume lactolite, no harm sebab dia bakteria baik, baik sangat untuk cuci segala macam benda kotor kat usus tu, jenis aku yang susah nak minum air masak sangatlah wajib untuk aku amik lactolite ni, even now tengah nursing mywafi pun no harm untuk baby.

Aku suka makan lactolite dengan letak serbuk tu terus dalam mulut then baru minum air, hihi. Kalau korang minat, korang boleh dapatkan kat sini

Insyallah puas hati.

20140815-020842 am-7722672.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge