Do you get the right info about premium beautiful?

Assalam readers! How's your day? Me so happy today sebab dapat kesempatan nak tulis blog, muahhahahhaha, no rules, no format, language, put aside first the grammar, hihihihi

What i really want to share with you is how faaaaaarrr you know about premium beautiful from your agent?

“PB ni tak payah basuh pun takpa”, “tak berbau”, kata seorang agen.

The truth is sebenarnya its depends pada situasi si pemakai, if the pemakai kerja kat office, duduk bawah aircond, of course la kan, seminggu sekali nak basuh pun tak pa, BUT, kalau si pemakai jenis berjemur kat luar, tukang masak ke apa ke, surely berpeluh, bila berpeluh, BETUL, PB menyerap peluh, tapi digalakkan untuk basuh 2 hari sekali untuk keselesaan. Jangan jadi malas sangat nak basuh yer.

“Tak payah pakai seluar dalam kalau dah pakai PB”.

Betul kalau kita TIDAK mengalami keputihan yang teruk. Dikhuatiri kalau kita ada keputihan melampau then terus je pakai without seluar dalam, nanti jejaring tu cepatlah hausnya…lalu menghakisla ia, kemudian campak kat PB agent marah-marah suruh repair, hihhihihihihi. BETUL, PB ni boleh mengawal keputihan, tetapi bagi mereka yang mengalami keputihan teruk, takpa pakai je pantiliner or seluar dalam untuk permulaan, sambil-sambil ambil MAharani untuk mengawal keputihan, sebenarnya bukannya bila kita pakai seluar dalam ni PB ni tak berfungsi langsung tapi ingat tak post yang lepas? PB ni once touch je kulit dia terus bertindakbalas! So, don't worry!

Rasa cukup je sharing untuk kali ni, so kepada yang BELUM rasa pakai lagi, tersangatlah ruginya kerana banyak manfaat yang kita dapat. Serius!

So, fo those yang nak TRY fitting Premium Beautiful FOR FREE just book your appointment at 0192223454. I will serve as best as i can. Janji you all dapat rasa that is enough for me.

 

Our dedicated team

.

.

Psst: Teringat ceramah agama ust ismail kamus time kecik-kecik dulu pasal lawak yang beliau buat pasal ayam, “ayam bila tengok ayam lain kena sembelih, dia buat tak tau je, alaa bukan turn aku, padahal lepas tu turn dia”. Cuma nak katanya kat sini, kita bila tengok orang lain kena musibah kanser contohnya, jangan tak ambil pedulu, sambil doakan kesejahteraan untuk dia, kita pun kena ada precaution kita sendiri, jaga makanan, amalkan lifestyle yang healthy, jangan ada prasangka buruk, alwaZz think positive and of course nak senang pakai je premium beautiful 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge