Bbplus collagen macam pisang goreng panas!

Restok bbplus collagen! Lately banyak demand daripada online readers yang nakkan bbplus collagen ni, thank you for all your support, tapi ramai lagi yang kat luar sana masih tak tahu kepentingan collagen pada kulit.

Makin hari usia bukan makin muda, betul tak? So, kita punya kulit pun akan mengalami proses penuaan, jangan takut pada tua, hihihi, kita tetap akan tua tapi biar nampak muda dan bertenaga!

Ada dua jenis penuaan, penuaan dalaman dan juga penuaan luaran.

Penuaan dalaman yang disebabkan oleh metabolisma dan pengoksidaan yang makin kurang akan mengakibatkan kedutan, hilang keanjalan pada tangan dan leher, kulit kendur, kulit kering dan tona kulit yang tak sekata. Yang kedua ialah perubahan hormon yang boleh sebabkan pigmentasi, kulit berminyak, jerawat dan juga melasma. Ketiga ialah penyakit sama ada ruam, kulit kusam atau alergi dan yang terakhir adalah tekanan yang boleh menyebabkan kehilangan kolagen dan jerawat ( alwaz happen to me when i'm stress!)

Penuaan luaraan pulak ialah pendedahan pada cahaya matahari yang boleh menyebabkan jeragat, tompok gelap, urat-urat halus,kulit kasar, garis halus, kendur, kulit bertompok-tompok dan jugak kanser kulit. If you are a smoker of course kulit akan berkedut, kekuningan pada kulit dan tekstur kulit keras. Pemutihan kulit secara berlebihan akan mengakibatkan kulit jadi lenih sensitif, mengelupas, kering dan gatal dan makin menipis, dan last sekali bila kekurangan nutrien yang skan mengakibatkan kulit lambat sembuh dan kehilangan kolagen.

Disebabkan faktor-faktor yang diataslah kita mmg digalakkan ambil bbplus collagen. Nnt on my next post, I will citer lagi detail yerrrr.. Stay tuneddddd!

 

0192223454 to order your exclusive bbplus collagen NOW! dengan satu kotak bbplus, you can see the results!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge