Main Sorok-sorok

Amir: Ummi, jom main sembunyi- sembunyi?

Ummi: Tak naklah Amir, Ummi tak pandai main.

Amir: Ala, senang je, Ummi kira 1- 5, kemudian Amir sembunyi, Ummi cari!

Ummi: Okay

Amir: Ok, Ummi kira tau, 1-5, Amir g sembunyi

Ummi: Amir nak sembunyi kat mana?

Amir: Amir sembunyi belakang sofa tu.

Best bila tanpa kita sedar, kita dapat tengok sendiri anak membesar depan mata, alhamdullilah, will always remember this moment..

Game hide n seek ni bukan budak kecik je tau main, budak besar lagi pandai main, nak-nak bila kita offer a very good opportunity which is dah proven, but yet minda budak besar tertutup utk menerimanya, so, in order nak menjelajah minda ni, itu yg kita main polis-pencuri, budak besar ni pulak main hide n seek 😉

20121016-085659 AM.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *