:: Introducing BBPlus Collagen!

Wah! Memang teruja sangat nak tunggu produk kolagen ni keluar since syarikat dah announce masa trip ke Guangzhou hari tu, since that memang bertahan je, so bila dah ada kat market, memang cargas saya beli and try.

IMG_2262      IMG_2264IMG_2263

BBPlus ni actually dia diformulasikan untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit untuk bagi balik keremajaanS kulit kita giteW!

Sebab kulit saya ada parut jerawat, jenis tangan tak boleh duduk diam, then saya ada sedikit sensitif kalau nak beli alat penjagaan kulit muka, so bila ada pemakanan yang macam ni, at least boleh pudarkan dan block terus my parut jerawats and bakal jerawatS. Winking smile

Dalam dia ada 5,000mg kolagen ikan terhidrolisis, haa,nanti tanya pakcik google apa maksud terhidrolisis ya. Untuk apa kolagen ikan ni? yang ini untuk beri kadar penyerapan yang baik, kemudian BBPlus ni ada co-factors macam estrak biji anggur plus Vitamin C also.

Satu kotak ada 20 sachet, dalam 1 sachet ada 15g!, dengan harga RM180 sekotak, memang sangat-sangat berbaloi untuk sebulan punya stok

Jom try BBPlus sekarang and uols berpeluang untuk dapat FREE GIFT dari saya! STOK TERHAD!

ps:/ Bila muka dah lawO, akhlak pun kena lawo jugak, hihihi, makanla segala moyang kolagen tapi kalau hati busuk pun tarak guna maa,tapi kalau hati baik, takda bersangka-sangka buruk dengan orang lain, then makan pulak BBPlus Kolagen, pergh, sure MANTOP!

Call 0192223454 NOW!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge