Premium beautiful life savier?

Hi readers,

Semalam dikejutkan dengan message whatspps dari my bizpartner pasal kejadian pecah rumah betul- betul dekat area kawasan rumah beliau, perompak muda melayu seramai 6 orang, dengan selamba kebadak masuk rumah anak dares jam 10 pagi! Haish, sungguh berani dan sungguh nekad, modus operandi, serbu ramai-ramai! Maybe niat asal bukan nak merogol, tapi maybe memandangkan kerje terkutuk tu dilakukan secara berkumpulan dan keadaan pula mengizinkan, so berlaku cubaan merogol atas 2 org anak dares yang malang itew 🙁

BUT LUCKILY,

one of the gals tengah period and seorang lagi pakai premium beautiful! So, alhamdulilah! Niat jahat jadi sukar! Syukur tiada apa yang terjadi walaupun habis baju disuruh bukak. Perompaks lahanat tu berjaya sembat duit raya derang, huhuhuuhuh, disaat- saat orang duk mengejar lailatul kadar, ada jugak hati- hati busuk, tapi itu realiti, money plays its role! Jangan kata duit tak penting, tapi segala- galanya perlukan duit, antara kita yang pandai urus duit atau tidak, so, kalau orang kat luar sana kata bisnes premium beautiful menipu, sebenarnya bisnes itu tidak menipu, syarikat tidak menipu tapi orang yang membawak itu yang mungkin menipu, itulah kadang- kadang ada peribahasa kata, disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga 😉

Berbaloi kan pelaburan 2k untuk premium beautiful? Covers 70% untuk gain total health, 30% untuk cantik, YET another EXTRA bonus! as our personal MAK GUARD! Protect diri dari penyakit, yet protect our dignity also! 😉 tapi apapun, banyakkan baca ayatul kursi and surah an nas, insyallah terpelihara dengan izin Allah 😉

nuRHanna 0192223454

Status: buat blog atas jalan yang tengah jem ke kelate 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge