Konsisten dan persistence dengan premium beautiful

Helo readers! Hari ni just nak share some info about premium beautiful, apa yang FIR yang terdapat dalam premium beautiful boleh membantu meningkatkan kualiti kesihatan kita.

For today post, nak share one of three functions of FIR which reside dalam premium beautiful

Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid ke darah beralkali lemah

  • Pemejalan kulit
  • Menghilangkan beberapa penyakit kulit dan alergi
  • Pemejalan salur nadi
  • Pemulihan penyakit darah tinggi
  • Memelihara daripada mendapat strok
  • Memelihara daripada mendapat penyakit jantung
  • Mencegah kanser / barah
  • Merawat bronchitis
  • Merawat lelah
  • Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kesukaran tidur lena
  • Menghilangkan perasaan mudah tersinggungm radang usus dan perut
  • Merawat hepatitis


Banyak testimoni yang memang dah terbukti dah dapat merawat masalah-masalah yang diatas,

Antara Testimonies:

  • K Zaida sendiri mempunyai lelah selama beberapa tahun, tetapi setelah pemakaian yang konsisten selama setahun, beliau tidak perlu lagi bergantung kepada inhaler dan ubat-ubatan.

Credit to Nor Izee Abd Kadir OMG


Credit to Tavadzula Nordin OMG

You will never achieve BIG results in your life WITHOUT consistent and persistent action

 

So if tak jadi, kena tanya balik diri sendiri sama ada uols konsisten tak pakai premium beautiful at least 8 hours per day? If konsisten,then tanya balik, makan pantang tak? Control tak? etc etc before blaming the product kalau tak jadi, kalau semua tu tak works jugak then maybe the FIR is not an alternatif or not suited you, and yet kita hanya berusaha, hanya Allah yang menentukan, yang penting kita stay and keep on positive!

 

 

Haa, yang paling syoknya, bila uols dah pakai, ambillah peluang berbisnes sekali! Sebab RUGI kalau dah pakai tapi tak grab peluang bikin duit, bukan susah pun, SIMPLE je, nak tau macam mana boleh jadi simple? Call me 0192223454 and I will show u SIMPLE STEPS to successin this business 😉


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *