Premium beautiful, FIR, detoksifikasi

Assalam, kali ni nak share dengan uols, especially mereka yang baru je nak pakai premium beautiful. TAHNIAH! Sebab memilih untuk SIHAT, CANTIK dan BERGAYA dengan produk superbrand premium beautiful.

 

Biasanya, bila uols difittingkan oleh agent premium beautiful yang bertauliah, agent tu mesti ingatkan uols tentang proses detoksifikasi. Means, akan ada proses healing crisis yang berlaku bila uols start pakai premium beautiful. Proses detoks ni depends pada badan individu tersebut. Apabila proses detoksifikasi berlaku, ini bermakna FIR yang disulam dalam premium beautiful telah berfungsi dengan baik.

 

Berikut adalah proses-proses detoksifikasi yang dikutip dari customers sepanjang menjadi agent premium beautiful,maybe boleh jadi as guidelines untuk mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan pemakaian premium beautiful.


  • Gatal-gatal~ Samada bahagian perut, kawasan berlemak atau seluruh badan ~ Means,badan sedang membuang toksin melalui kulit, kemungkinan banyak toksin disebabkan banyak makan seafood, hihihi. Solution: Kerap basuh premium beautiful dengan air suam, mandi dengan air suam.


  • Mudah rasa lesu, letih dan tak bermaya ~ Hati tengah alami proses detox, maybe sebab kurang minum air (macam aku).Solution: Bersabar dan teruskan pakai

 


  • Asyik nak buang air kecil ~ Toksin dari badan dikeluarkan oleh air kencing.Solution: Bersabar dan teruskan pakai


  • Sakit kepala ~ Kemungkinan pemakai ada migrain, dah jenis kurang minum air. Solution: Bersabar dan teruskan pakai

 


  • Naik berat badan (bagi yang berisi) ~ Kemungkinan masalah pada ginjal di mana fungsi pembuangan air pada ginjal kurang sempurna. Tapi, biasanya premium beautiful akan balance berat dan tinggi kita. Solution: Bersabar dan teruskan pakai, dan cuba consume lactolite untuk bersihkan usus kita disamping diet yang betul dan bersenam.


 

  • Susah nak tidur ~ Sebab metabolisme sedang berlaku dan tenaga dihasilkan. Solution: Bersabar dan teruskan pakai


 

  • Berpeluh dengan kuat~ Detoks sedang berlaku dalam organ dalaman. Toksin dikeluarkan dalam bentuk peluh. Solution: Bersabar dan teruskan pakai.


  • Pening, mual~ Paras gula yang rendah. Solution: Bersabar dan teruskan pakai.
  • Sesak nafas ~ Kemungkinan ada asma, sesak bukan sebab ketat, sebab kita dah fitting, biasa akan rasa bila sehari pakai pb.Solution: Bersabar dan teruskan pakai.
  • Tak buang air kecil untuk sehari, means satu hari sekali je ~ Means, tengah nak betulkan/ angkat rahim kembali pada kedudukan asal. Solution:Bersabar dan teruskan pakai.

So, ada tak lagi simptom-simptom selain dari yang diatas yang boleh kita share sama-sama?

 

Apa pun, untuk mempercepatkan proses detox ni, banyakkan minum air, jangan sampai berkoyan-koyan pulak, nanti kembung dengan air je,means at least minum la 8 gelas air putih sehari. Dan yang paling penting, banyakkan BERSABAR….

 

“Tiada ganjaran yang lebih besar dari ganjaran SABAR” 🙂

 

Call/SMS 0192223454 NOW! To feel the magic of premium beautiful!

 

 

 

*segala yang diatas tu adalah hasil dari kaji selidik customers sepanjang jadi agent pb 😉

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *