Strategi misi 5 bulan jln kearah CDM

Perjumpaan mlm ni mmg sgt special sebab cdm hjh siti rohana buat sesi khas for double diamond manager untuk capai pangkat tertinggi dalam sykt iaitu crown diamond manager. Best kan, nak naik pangkat pun orang tunjukkan caranya, free pulak tu, tak tension langsung dan takder exam, hihihihihi, biasanya kalau dulu la aku nak naik gaji kena perform kaw-kaw sebab aku kerja private tapi ada jugak yang apply konsep aircond dalam kerja, hihihihihihi,

 

So, mmg sgt best kalu dpt naik CDM tahun nih, sbb yg nk bg anugerah tu tun dr mahathir! Argh! Idola aku tu, cukup admire dgn the way tun fikir..

 

Ada lagi tempoh 5 bulan untuk capai, please pray for me yee…

Segala bimbingan dan segala ilmu tentang this biz hanya boleh didapati di stokis B32 bt caves dibwh bimbingan mentor k ana. And its all FREE!!!

 

“Jangan main – main dengan kuasa minda”

 

Cdm said – antara guys yg buat this biZ! Dipilih utk jadi testimoni!

Aim for high!

So, kalu nak extra income tanpa perlu tunggu setahun for performance review, bonus etc etc, call me 0192223454! consultation adalah free! And actually i already added value to others people!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge