What so special about Garam buluh premiere drink?

Selain daripada pemakaian premium beautiful yang ternyata terbukti berkesan untuk mencegah cyst, pengambilan garam buluh premier drink sebanyak 2 sachet setiap pagi dan malam juga boleh juga mencegah cyst dari berulang.

Korang ada migrain pun boleh amalkan garam buluh premier drink nih sebab garam buluh nih kaya dengan 76 jenis garam mineral yang baik dalam memperbaiki kualiti tidur korang.

Untuk yang yang sedang menjalani rawatan buah pinggang pun boleh amalkan garam buluh nih sebab Hai-O Garam Buluh Premier Drink adalah 100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun dengan sejarah dan penggunaan yang terbukti. Garam laut dimasukkan ke dalam buluh dan ditutupi tanah liat dari kedalaman 20m. Kemudian, buluh tersebut dibakar berulangan dalam relau bagas pada suhu 1,000-1,500ºC dengan menggunakan pokok pine. Proses pembakaran berulangan pada suhu tinggi dapat menyingkirkan toksin dan logam berat garam laut. Pada masa yang sama, garam laut menyerap semua elemen mikro daripada buluh, tanah liat dan pokok pine.

Lagi yang special tentang Hai-O Garam Buluh Premier Drink sebabnya ia :

  • Tinggi dalam magnesium yang merupakan mineral untuk jantung. Magnesium membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi, membantu penyerapan kalsium,mengekalkan keseimbangan bendalir badan, mengawal pengecutan otot dan menguatkan daya ingatan.
  • Menyeimbangkan pH badan supaya cenderung kepada beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45). Dengan ini, sistem imunisasi diperkuatkan dan dapat mencegah jangkitan penyakit.
  • Mengandungi kandungan mineral kalium, kalsium, besi, zink dan magnesium yang lebih tinggi daripada garam biasa. Ia adalah efektif untuk membasmi kuman.

Then apa lagi yang garam buluh buat buat?

  • Garam Buluh Premier Drink yang kaya dengan magnesium dan pelbagai garam mineral di samping bersifat anti-pengoksidaan untuk menyingkir radikal bebas dan membuang toksin dalam badan.
  • Garam Buluh Premier Drink juga membantu menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal di samping membekalkan nutrient terbaik untuk badan korang.

Cadangan pengambilan: 2 bungkus sehari, pagi dan malam, boleh larutkannya dengan jus buah-buahan atau minuman anda.

Untuk yang sedang memjalani rawatan buah pinggang: Bahagikan bungkusan garam buluh kepada 3-4 bahagian kecil, campurkan dengan air dan minum. Minum sekali pada waktu pagi dan malam atau pada bila-bila masa sahaja. Oleh sebab pernah menjalani rawatan sakit buah pinggang pada masa dulu, jadi dinasihatkan agar dia mengambil garam buluh dalam kuantiti yang kecil.

Free consultation: 0192223454


signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest